Φρίντριχ Μερτς: «Πρέπει να αυξήσουμε το τίμημα του πολέμου στην Ουκρανία»
Ο Γερμανός Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς
(AP Photo/Ebrahim Noroozi)Η Ευρώπη πρέπει να αυξήσει το τίμημα του πολέμου στην Ουκρανία και να αναγκάσει την Ρωσία να αποδεχθεί κατάπαυση του πυρός δήλωσε σήμερα Πέμπτη 8/1 ο Γερμανός Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς.
Ο Γερμανός Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς δήλωσε σήμερα ότι η Ευρώπη πρέπει να αυξήσει το τίμημα του πολέμου στην Ουκρανία και να αναγκάσει την Ρωσία να αποδεχθεί κατάπαυση του πυρός.
«Η κατάπαυση του πυρός δεν είναι ακόμη στην ημερήσια διάταξη, προφανώς επειδή η Ρωσία δεν την θέλει» δήλωσε ο Μερτς μετά τις συνομιλίες στο συνέδριο του συντηρητικού αδελφού κόμματος της Βαυαρίας.
«Επομένως, θα πρέπει να συνεχίσουμε να αυξάνουμε το τίμημα αυτού του πολέμου - η Ρωσία πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει νόημα να τον συνεχίσει», είπε ο Μερτς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επιστολή Μερτς σε βουλευτές: Σε «πολύ κρίσιμη κατάσταση» ορισμένοι τομείς της οικονομίας
Διάγγελμα Γερμανού καγκελάριου Μερτς: «Η Ευρώπη θα πρέπει να διεκδικεί τα συμφέροντά της με πυγμή»
Γαλλία: Από το μεσημέρι η απαγόρευση αλκοόλ εν μέσω καύσωνα- Τετραπλασιάστηκαν οι καρδιακές ανακοπές
10:05
Κονγκό: Στους 304 οι θάνατοι από τον Έμπολα - Στα 1155 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα
10:00
Μία νέα παραθαλάσσια, family-focused εμπειρία διαμονής μάς περιμένει μόλις μία ανάσα από την Αθήνα
10:00
Καιρός: Βροχές και μελτέμια τις επόμενες μέρες, αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς- Οι «κόκκινες» περιοχές
09:51