Ιταλία: Αθώα η ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι για την υπεξαίρεση χρημάτων φιλανθρωπικης καμπάνιας
Η ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι σε δημόσια εμφάνισή της
AP Photo/Antonio CalanniΑθώα από την ιταλική δικαιοσύνη κρίθηκε η γνωστή ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες απάτης που αντιμετώπιζε.
Η υπόθεση αφορούσε τη συμμετοχή της σε διαφημιστική εκστρατεία παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου γλυκού και πασχαλινών αυγών.
Οι εισαγγελείς θεωρούσαν ότι η Φεράνι γνώριζε ότι δεν είχαν καταβληθεί για αγαθοεργίες -όπως πίστευαν οι καταναλωτές- τα ποσά που αντιστοιχούσαν στις πωλήσεις. Η ινφλουένσερ ανέκαθεν δήλωνε ότι δεν είχε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την κατάληξη των συγκεκριμένων χρημάτων και είχε ήδη καταβάλει ως αποζημίωση πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ.
«Είμαστε όλοι συγκινημένοι, ευχαριστώ όλους όσοι με ακολουθούν στο διαδίκτυο», δήλωσε πριν από λίγο η Κιάρα Φεράνι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ιταλία: H ινφλουένσερ Κιάρα Φεράνι κινδυνεύει με φυλάκιση ενός έτους και 8 μηνών για απάτη
Σε δίκη παραπέμπεται η Κιάρα Φεράνι - Φέρεται να κερδοσκοπούσε κάνοντας δήθεν φιλανθρωπία
SPONSORED
Ποια είναι τα επίπεδα ξηρασίας στην Ελλάδα μετά από έναν βροχερό χειμώνα - Τι δείχνουν τα στοιχεία
15:41
Φορτηγό έπεσε από γέφυρα στην Κίνα - Ένας νεκρός, εννέα αγνοούμενοι
15:30
«Γαλάζια Πατρίδα»: Η νέα θεσμική κλιμάκωση της Άγκυρας και η ελληνική στρατηγική απάντηση
15:21
Σορός εντοπίστηκε σε βουνό της Κοζάνης - Πιθανολογείται ότι ανήκει σε ηλικιωμένο αγνοούμενο
15:10