Κινητοποίηση στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης: Αστυνομικοί περικύκλωσαν αεροπλάνο μετά από «απειλή»
To αεροδρόμιο της Βαρκελώνης (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Felipe DanaΑεροσκάφος των Turkish Airlines προσγειώθηκε στη Βαρκελώνη την Πέμπτη (15/1), έπειτα από μια «απειλή» ασφαλείας με αποτέλεσμα να περικυκλωθεί από την ισπανική αστυνομία.
Αυτό ανέφερε η Aena, η οποία έχει την ευθύνη για την λειτουργία των αεροδρομίων, προσθέτοντας ότι το αεροδρόμιο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά ανέφερε το πρακτορείο EFE.
Το αεροπλάνο είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο με ισπανικά και γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη να το συνοδεύουν πάνω από τη Μεσόγειο.
Η απειλή εντοπίστηκε καθώς το αεροπλάνο βρισκόταν κοντά στις ακτές της Ιταλίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για απειλή για βόμβα.
Στο αεροπλάνο επέβαιναν 148 άτομα και επταμελές πλήρωμα.
ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» Η ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ: ΗΠΑ και Ιράν πλησιάζουν ώρα με την ώρα στην αναζωπύρωση της στρατιωτικής σύγκρουσης στο Ορμούζ
23:10
Σκιάθος: Συνελήφθη 68χρονος που παρέλαβε αποσκευές με 13 κιλά κάνναβης από σκάφος
23:00
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Απαράδεκτες οι επιθέσεις του Ιράν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα»
22:51
«Ελπίζω κάποτε να καταλάβεις»: Το γράμμα του Τιάγκο Αβίλα από τις ισραηλινές φυλακές στην κόρη του (vid)
22:38