Λονδίνο: Διαδήλωση για τα παιδιά στο Χαλέπι (pics)
«Σώστε τα παιδιά του Χαλεπίου». Με το σύνθημα αυτό δεκάδες κάτοικοι του Λονδίνου διαδήλωσαν το Σάββατο κοντά στην πρωθυπουργική κατοικία στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, ζητώντας από την Τερέσα Μέι να αναλάβει πρωτοβουλία για τον τερματισμό των βομβαρδισμών στη συριακή πόλη.
Οι διαδηλωτές κρατούσαν λούτρινα αρκουδάκια τα οποία συμβολίζουν τα παιδιά. Μεταξύ των διαδηλωτών ήταν και η ηθοποιός Κάρεϊ Μάλιγκαν.
"Ξέρω ότι όταν βάζω για ύπνο την Έβι (σ.σ. την κόρη της), είναι ασφαλής. Αυτό δεν συμβαίνει με τους γονείς στο Χαλέπι. Δεν ξέρουν τι τους επιφυλάσσει η νύχτα", είπε η βραβευμένη ηθοποιός.
Πολλοί από τους συγκεντρωμένους κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως "Σώστε τα παιδιά του Χαλεπιού" ή "Το να σκοτώνεις ένα παιδί είναι έγκλημα πολέμου".
(REUTERS/Peter Nicholls)
SPONSORED
Εύβοια: Τα 5,2 Ρίχτερ ο κύριος σεισμός, ζημιές σε παλιά κτήρια - Αυτοψία από κλιμάκιο του ΟΑΣΠ
09:49
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 38χρονο που οδηγούσε μεθυσμένος φορτηγό
09:44
Κορυφαίος προορισμός της Ευρώπης η Αστυπάλαια - Αυθεντική και βιώσιμη ταξιδιωτική εμπειρία
09:44
Τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα: Νεκρός 29χρονος οδηγός μηχανής
09:37