Θεσσαλονίκη: Τέσσερις ανήλικες χτύπησαν και βιντεοσκόπησαν 17χρονη έξω από σχολείο
Σκιές ανήλικων παιδιών.
AP Photo/Kostas TsironisΣοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν 17χρονη μαθήτρια, σύμφωνα με καταγγελία των γονιών της, δέχθηκε άγρια επίθεση από τέσσερις συνομήλικές της.
Σύμφωνα με το thestival.gr, το περιστατικό συνέβη έξω από επαγγελματικό λύκειο της πόλης όταν μία από τις ανήλικες χαστούκισε τη 17χρονη. Οι τέσσερις ανήλικες φαίνεται πως καταδίωξαν το κορίτσι και το ακινητοποίησαν, χτυπώντας το με μπουνιές στο κεφάλι και την πλάτη, ενώ την ίδια στιγμή κατέγραφαν την επίθεση με τα κινητά τους τηλέφωνα.
Μετά από παρέμβαση εργαζομένων σε γειτονικό φαρμακείο, η 17χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου οι γιατροί διέγνωσαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μετατόπιση σπονδύλου.
Αφότου η ανήλικη υπέβαλε τη μήνυσή της, εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ενώ αυτή την ώρα καταθέτει και στις αστυνομικές αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελευσίνα: Μαθητές επιτέθηκαν σε 11χρονο - Του έσπασαν το χέρι
Αίγιο: Συνελήφθη o 16χρονος που ξυλοκόπησε συνομήλικό του έξω από σχολείο
«Δεν ήταν μια κλασική απώλεια ελέγχου»: Οι ειδικοί προσπάθούν να εξηγήσουν το δυστύχημα
19:04
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος τριών μηνών - Μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο
18:52
ΗΠΑ: Στο χαμηλότερο σημείο από το 2014 η εμπιστοσύνη των καταναλωτών
18:44
Μήνυμα Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου για την Μινεάπολη - Απηύθυνε έκκληση για ενότητα
18:37