Τη σύναψη εμπορικής συμφωνίας με την Ινδία ανακοίνωσε ο Τραμπ - Τι προβλέπει για το ρωσικό πετρέλαιο
Τη σύναψη εμπορικής συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ινδίας ανακοίνωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ινδία συμφώνησε να σταματήσει να αγοράζει πετρέλαιο από τη Ρωσία και να αρχίσει να προμηθεύεται περισσότερο από τις ΗΠΑ και ενδεχομένως από τη Βενεζουέλα.
Η «εμπορική συμφωνία» που ανακοίνωσε ο Τραμπ ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι, προβλέπει τη μείωση των δασμών στα ινδικά προϊόντα στο 18%, από το τρέχον 25%.
Ο Ινδός πρωθυπουργός «συμφώνησε να σταματήσει να αγοράζει ρωσικό πετρέλαιο» και δεσμεύτηκε να αγοράσει «περισσότερο πετρέλαιο από τις Ηνωμένες Πολιτείες και, ενδεχομένως, από τη Βενεζουέλα», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ μέσω ανάρτησης στο δικό του δίκτυό Truth Social.
ΔΥΠΑ: Πώς να κάνετε αίτηση για αμειβόμενη μαθητεία στις επτά σχολές για τον τουρισμό
03:00
ΑΑΔΕ: Πώς υποβάλλεται η αίτηση για τη ρύθμιση οφειλών σε 72 δόσεις
02:00
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιες πληρωμές καταβάλλονται μέχρι την Παρασκευή
01:00
Φορολογικές δηλώσεις: Στις 24 Ιουλίου «εκπνέει» η προθεσμία - Τι να προσέξετε
00:30