«Απόπειρα δολοφονίας» τα πυρά εναντίον του Ρώσου αντιστράτηγου - Ενημερώθηκε ο Πούτιν
Απόπειρα δολοφονίας χαρακτηρίζει την ένοπλη επίθεση που εξαπέλυσαν άγνωστοι σε βάρος του Ρώσου αντιδράτηγου Βλαντίμιρ Αλεξέγεφ, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ενώ παράλληλα συμπλήρωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει ενημερωθεί για το αιματηρό συμβάν.
«Ο υποστράτηγος Βλαντιμίρ Αλεξέγιεφ νοσηλεύεται αφού δέχτηκε αρκετές σφαίρες. Οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας ερευνούν την υπόθεση» δήλωσε ο Πεσκόφ.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν από ένοπλο έξω από πολυκατοικία στη Μόσχα. Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας «βλέπει» απόπειρα δολοφονίας και έκανε γνωστό ότι ο δράστης «πυροβόλησε αρκετές φορές» τον Βλαντιμίρ Αλεξέγιεφ προτού διαφύγει από το σημείο.
«Διεξάγονται έρευνες και λαμβάνονται μέτρα για τον εντοπισμό του ατόμου ή των ατόμων που εμπλέκονται στην τέλεση του εγκλήματος» δήλωσε η εκπρόσωπος της Ερευνητικής Επιτροπής Σβετλάνα Πετρένκο.
Ο Αλεξέγιεφ είναι αναπληρωτής αρχηγός της Κεντρικής Διεύθυνσης του Γενικού Επιτελείου στο Υπουργείο Άμυνας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πυροβόλησαν τον Ρώσο αντιστράτηγο Βλαντίμιρ Αλεξέγεφ στη Μόσχα
Γερμανία: Πρωτιά του ακροδεξιού AfD σε Μεκλεμβούργο και Die Linke σε Βερολίνο - Τα πρώτα exit poll
19:24
Φωτιά σε δασική έκταση στο Λουτράκι Πέλλας - Σηκώθηκαν τρία ελικόπτερα
19:18
Ο Ολυμπιακός καρδιοχτύπησε αλλά πέρασε από τη Λιβαδειά στις καθυστερήσεις
19:13
Πόσο επιστημονικά ακριβής είναι η συσκευή που «παγώνει» τις υπερδυνάμεις του Spider-Man
19:04