Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί από ρωσικά πλήγματα στην περιφέρεια Ντνιπρο
Πλήγματα απο ρωσική επίθεση στην Ουκρανία
(AP Photo/Vlad Kravchuk)Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Όπως αναφέρει ο περιφερειάρχης Ολεξάντρ Χαντζά σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram, στο στόχαστρο των ρωσικών δυνάμεων βρέθηκαν τρεις κοινότητες κοντά στο Σινέλνικοβε, ανατολικά της πόλης Ντνίπρο.
Σε μια εξ αυτών, ένας άνδρας σκοτώθηκε και η σύζυγός του τραυματίστηκε. Λίγο μακρύτερα, ένα ζευγάρι και ο 45χρονος γιος τους βρήκαν τον θάνατο. Μια γυναίκα τραυματίστηκε σε άλλο χωριό της περιοχής, διευκρίνισε ο περιφερειάρχης του Ντνιπροπετρόβσκ.
ΧΡΗΜΑ
Σύντομα σε λειτουργία το Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων - Τι θα πρέπει να δηλώνεται
01:00
ΧΡΗΜΑ
Εορταστικό ωράριο Πάσχα: Πότε κάνει «πρεμιέρα» - Τι ισχύει για την Μεγάλη Παρασκευή
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Η Μόσχα χαρακτηρίζει «εχθρική» την απόφαση της Βρετανίας για νηοψίες σε πλοία ρωσικών συμφερόντων
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ: Αντικρουόμενα μηνύματα απο ΗΠΑ και Ιράν: Το ένα εκατ. στρατιώτες και η παράταση του τελεσίγραφου
23:54
ΚΟΣΜΟΣ