Γαλλία: Δύο βρέφη βρέθηκαν νεκρά μέσα σε καταψύκτη - Συνελήφθη 50χρονη μητέρα
Βρέφος (φωτογραφία αρχείου)
PixabayΜία 50χρονη γυναίκα θεωρείται ύποπτη για διπλή βρεφοκτονία στη βορειοανατολική Γαλλία, καθώς ανακαλύφθηκαν νεκρά δύο μωρά μέσα σε καταψύκτη. Η γυναίκα συνελήφθη σήμερα σε περιοχή του Παρισιού, όπως έγινε γνωστό από πηγές που έχουν γνώση της υπόθεσης.
Σύμφωνα με την πρώτη πηγή, που μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο, ένας άνδρας επικοινώνησε σήμερα με την αστυνομία, αφού βρήκε ένα νεκρό νεογέννητο σε έναν καταψύκτη του σπιτιού του, στο Αϊγεβιγιέρ-ε-Λιομόν, στην περιφέρεια Οτ-Σον. Οι αστυνομικοί που πήγαν στην κατοικία βρήκαν το πτώμα και ενός δεύτερου μωρού.
Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας οδηγούν στη μητέρα των βρεφών, η οποία εγκατέλειψε το σπίτι χωρίς να ενημερώσει κανέναν.
Η γυναίκα συνελήφθη την Τετάρτη τα ξημερώματα στην Μπουλόν-Μπιγιανκούρ. Μια δεύτερη πηγή είπε ότι στην περιοχή αυτή κατοικεί ένας από τους γιους της ύποπτης, η οποίας είναι ήδη μητέρα εννέα παιδιών, από δύο γάμους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η κυβέρνηση της Γαλλίας προτρέπει τα θύματα του Έπσταϊν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη
Γαλλία: Πρώην εκπαιδευτικός κατηγορείται για δεκάδες βιασμούς ανηλίκων - Αναζητούνται μάρτυρες
SPONSORED
Πλήθος κόσμου στο Ελληνικό για το «τελευταίο αντίο» στη Γωγώ Μαστροκώστα - Στεφάνια και μηνύματα
11:35
Κυρανάκης: Σε 10 ημέρες στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα πατίνια - Πλήρης απαγόρευση για ανήλικους
11:24
Ισπανία: Ερευνα της αστυνομίας στην έδρα του Σοσιαλιστικού Κόμματος για παράνομες χρηματοδοτήσεις
11:16
Άστοχη ατάκα Μιχαηλίδη του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή: «Η Χίος γκριζάρει»
11:15