Πυροβολισμοί σε πανεπιστημιούπολη στη Νότια Καρολίνα - Δύο νεκροί και ένας τραυματίας
Περιπολικά έξω από την πανεπιστημιούπολη στη Νότια Καρολίνα όπου έγινε το περιστατικό
WLTX via APΠεριστατικό με πυροβολισμούς έλαβε χώρα στην πανεπιστημιούπολη του Κρατικού Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας την Παρασκευή (13/2) με αποτέλεσμα σύμφωνα με τις Αρχές να χάσουν τη ζωή τους δύο άτομα και ένα ακόμη να τραυματιστεί.
Οι πυροβολισμοί αναφέρθηκαν σε διαμέρισμα στο φοιτητικό συγκρότημα κατοικιών με τις Αρχές να προχωρούν σε επιβολή απαγόρευσης κυκλοφορίας για αρκετές ώρες.
Προς το παρόν δεν είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο δράστης της επίθεσης παραμένει ασύλληπτος.
«Στελέχη της διεύθυνσης του πανεπιστημίου δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει τις ταυτότητες των θυμάτων ούτε την κατάσταση της υγείας του τραυματία», ανέφεραν οι αρχές.
Το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας ένα ίδρυμα στο οποίο φοιτούν κυρίως Αφροαμερικανοί, ανέφερε ότι τα μαθήματα της Παρασκευής έχουν ακυρωθεί, αλλά υπάρχουν διαθέσιμοι σύμβουλοι για τους φοιτητές που ενδέχεται να χρειάζονται βοήθεια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Καναδάς: 10 νεκροί και 25 τραυματίες σε ένοπλη επίθεση - Ανάμεσα τους και ο δράστης
Ράμα: Μέσα στο 2026 η απόφαση για την ΑΟΖ - «Υπάρχουν τεχνικά ζητήματα» απαντούν διπλωματικές πηγές
13:37
Le Parisien Matin: Η Ελλάδα εξετάζει σχέδιο για αποστολή Mirage στην Ουκρανία - Το δέλεαρ για την Αθήνα
13:36
Οι Φρουροί της Επανάστασης βάφουν μπλε πύραυλο «για τα αγόρια του Ιράν»
13:32
Μαρινάκης για Κοβέσι: «Αποτελεί κοινό τόπο η επιτάχυνση των διαδικασίων για υποθέσεις πολιτικών προσώπων»
13:25