Ρούμπιο: Η επιχείρηση στο Ιράν έπρεπε να γίνει - Σε ένα χρόνο θα είχαν βαλλιστικούς πυραύλους
Ανανεώθηκε:
Ο Μάρκο Ρούμπιο
Jonathan Ernst/AP«Αυτή η επιχείρηση έπρεπε να γίνει γιατί το Ιράν σε ένα χρόνο γιατί το Ιράν μέσα σε ένα χρόνο βαλλιστικούς πυραύλους» ανέφερε ο Μάρκο Ρούμπιο σε δηλώσεις του.
«Εστιάζουμε στην αποξήλωση όλων των βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν. Δεν θεωρούμε ότι είναι εύκολο να γίνει ανατροπή του καθεστώτος» ανέφερε.
«Θα μας άρεσε πάρα πολύ αν το καθεστώς αυτό έπεφτε και δεν διοικούνταν από αγιατολάδες. Αλλά δεν είναι αυτός όμως ο στόχος της αποστολής μας. Ο στόχος μας είναι να μην έχουν πια βαλλιστικούς πυραύλους και drone για να τα χρησιμοποιούν ώστε να απειλούν τους γείτονες και της βάσεις μας» υποστήριξε.
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν κανένα στόχο να πλήξουν κάποιο σχολείο» δήλωσε απαντώντας στις επικρίσεις για τα δεκάδες παιδιά που σκοτώθηκαν από αεροπορική επιδρομή. «Οι επόμενες μέρες θα είναι ακόμη εντονότερες» προειδοποίησε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
CNNi: Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κουβέιτ χτυπήθηκε και την Κυριακή και την Δευτέρα
ΗΠΑ: Καταστρέψαμε όλα τα πλοία του Ιράν στον Κόλπο του Ομάν
Επίδομα Παιδιού: Πότε σταματούν οι αιτήσεις - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
Στους έξι ανέρχονται οι Αμερικανοί στρατιωτικοί που σκοτώθηκαν στο Ιράν
23:59
Πόλεμο 5 εβδομάδων υπόσχεται ο Τραμπ και απειλεί με «μεγαλύτερο κύμα» - Γέφυρες του Ιράν με τις αραβικές χώρες
23:50
Οι τέσσερις στόχοι του Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν
23:39