Ιράν: Τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στη Μέση Ανατολή ο επόμενος στόχος
Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αποτελούν πλέον στόχο στη Μέση Ανατολή, προειδοποιεί η κοινή στρατιωτική διοίκηση του Ιράν, ως απάντηση σε επιθέσεις του Ισραήλ σε μία από τις τράπεζες της Τεχεράνης.
«Με αυτή την παράνομη και αντισυμβατική πρακτική, ο εχθρός μας έδωσε το πράσινο φως να στοχοποιήσουμε οικονομικά κέντρα και τράπεζες που ανήκουν στις ΗΠΑ και το σιωνιστικό καθεστώς στην περιοχή» δήλωσε ο Ιρανός εκπρόσωπος.
«Οι Αμερικανοί θα πρέπει να περιμένουν τα επώδυνα αντίποινα από εμάς» ανέφερε.
Προειδοποίησαν τους κατοίκους της περιοχής να μένουν μακριά από τράπεζες σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου. Νωρίτερα, ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν, τόνισε ότι η Τεχεράνη στοχεύει μόνο βάσεις από τις οποίες το Ισραήλ και οι ΗΠΑ είχαν εξαπολύσει επιθέσεις σε ιρανικό έδαφος από τότε που ξεκίνησαν την επίθεσή τους εναντίον της χώρας.
Θετική στην προοπτική συνεργασίας με Αλέξη Τσίπρα δηλώνει η Αθηνά Λινού (vid)
14:53
Στο Ισραήλ για ανάκριση δύο ακτιβιστές της Global Sumud Flotilla
14:44
Εγκαίνια φράγματος Ληθαίου: Η διοίκηση στη Θεσσαλία έχει συνέχεια
14:34
ΕΛ.ΑΣ.: Επτά νεκροί και 527 τραυματίες σε 461 τροχαία τον Απρίλιο στην Αττική
14:27