Επικεφαλής ΠΟΥ: Πάνω από 20 επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης στο Ιράν
Μια γυναίκα κάθεται σε ερείπια απέναντι από ένα κτήριο κατοικιών που υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια της αεροπορικής εκστρατείας ΗΠΑ - Ισραήλ στην Τεχεράνη
AP Photo/Vahid SalemiΠάνω από 20 επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης στο Ιράν έχει επαληθεύσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Από τις επιθέσεις αυτές έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον εννέα άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός μέλους της Ιρανικής Εταιρείας Ερυθράς Ημισελήνου.
Ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, δήλωσε ότι ένα από τα πλήγματα έπληξε το ιστορικό Ινστιτούτο Παστέρ στην Τεχεράνη, αφήνοντάς το «ανίκανο να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες υγείας», καθώς και ένα ψυχιατρικό νοσοκομείο και μια εγκατάσταση που παράγει φάρμακα για τον καρκίνο και τη σκλήρυνση κατά πλάκας.
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος και ο δεύτερος φίλος του δολοφονημένου Κλεομένη
14:34
Πίνακες του Μονέ που παρέμεναν σε ιδιωτική συλλογή εδώ και έναν αιώνα πωλούνται σε δημοπρασία
14:26
Ανασχηματισμός: Το σκεπτικό πίσω από τις επιλογές του Κ. Μητσοτάκη - Τι σηματοδοτούν οι αλλαγές
14:25
Ιταλία: H κυβέρνηση παρατείνει τη μείωση των φόρων στα καύσιμα μέχρι 1η Μαΐου
14:21