Στην κατάργηση 2.000 θέσεων εργασίας προχωρά το Reuters
Στην κατάργηση περίπου 2.000 θέσεων εργασίας παγκοσμίως θα προχωρήσει η εταιρία Thomson Reuters, όπως ανακοίνωσε σήμερα και πρόκειται να επιβαρυνθεί το τέταρτο τρίμηνο με 200 εκατ. έως 250 εκατ. δολάρια, για τον εξορθολογισμό των δραστηριοτήτων της.
Η αναδιάρθρωση σε 39 χώρες και 150 σημεία θα επηρεάσει κυρίως τους τομείς Financial & Risk και Enterprise, Technology & Operations, όπως ανακοίνωσε η εταιρία. Σύμφωνα με εκπρόσωπό της, αυτή τη στιγμή απασχολεί 48.000 άτομα παγκοσμίως.
Η Thomson Reuters είναι η μητρική εταιρία της Reuters News. Σύμφωνα με σημείωμα προς τους εργαζομένους, δεν θα μειωθεί ο αριθμός των εργαζομένων στο δημοσιογραφικό τμήμα της Reuters.
Η εταιρία ανακοίνωσε οριακά χαμηλότερα καθαρά κέρδη για το τρίτο τρίμηνο: διαμορφώθηκαν στα 286 εκατ. δολάρια ή 36 σεντς ανά μετοχή, συγκριτικά με 293 εκατ. δολάρια ή 36 σεντς ανά μετοχή ένα χρόνο νωρίτερα.
Η μέρα θα γίνει νύχτα: οι αστρονόμοι επιβεβαιώνουν επίσημα την ημερομηνία της μακρύτερης ηλιακής έκλειψης του αιώνα
13:32
Δένδιας σε Γαλλίδα υπ. Άμυνας: «Επισπεύδουμε την ανανέωση της ελληνογαλλικής αμυντικής συμφωνίας»
13:29
Συστάσεις από το Λιμεναρχείο λόγω των θυελλωδών ανέμων σε Ρόδο και Καστελλόριζο
13:21
Στο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης μεταφέρονται οι δύο τραυματίες του τροχαίου στη Ρουμανία (vid)
13:15