Ισραήλ: Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά από τα αλλεπάλληλα πλήγματα με ρουκέτες και πυραύλους
Η ισραηλινή αστυνομία επιθεωρεί τις ζημιές σε αυτοκίνητα και σε πολυκατοικία που χτυπήθηκαν από ιρανικό πύραυλο στο Ραμάτ Γκαν του Ισραήλ, τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2026.
AP Photo/Oded BaliltyΟι ισραηλινές υπηρεσίες παροχής πρώτων βοηθειών ανέφεραν ότι φρόντισαν τρεις ελαφρά τραυματίες μετά τους αλλεπάλληλους συναγερμούς για εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν και ρουκετών από τον Λίβανο.
Στη Ναχαρίγια, μια παραθαλάσσια πόλης στο βόρειο Ισραήλ, που απέχει λιγότερα από δέκα χιλιόμετρα από τα σύνορα με τον Λίβανο, οι διασώστες έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε μια νεαρή γυναίκα περίπου 20 ετών που είχε τραυματιστεί ελαφρά στο κεφάλι από θραύσματα ρουκέτας, ανέφερε η υπηρεσία Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ (MDA), το αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού για το Ισραήλ.
Στα νότια τραυματίστηκε ένας άνδρας περίπου 40 ετών «από θραύσματα βλήματος αναχαίτισης» και στα βόρεια ένας 30χρονος, στα άνω άκρα, ανέφερε λίγο αργότερα ο MDA, χωρίς να διευκρινίσει τις ακριβείς τοποθεσίες. Οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.
Συνολικά από τα μεσάνυχτα η υπηρεσία πολιτικής προστασίας σήμανε συναγερμό περισσότερες από 20 φορές για εκτοξεύσεις βλημάτων από τον Λίβανο. Παράλληλα, ο στρατός προειδοποίησε τέσσερις φορές τον πληθυσμό για εκτοξεύσεις βαλλιστικών πυραύλων από το Ιράν.
Μπαχρέιν: Το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας θα διακόψει προσωρινά τη λειτουργία του αύριο Τετάρτη
22:58
Άγιο Φως: Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στα Ιεροσόλυμα η ελληνική αποστολή - Χωρίς πιστούς η τελετή
22:50
Αποζημίωση 100 ευρώ στον γείτονά της πλήρωσε μία Γαλλίδα λόγω... του γάτου της
22:45
Έκκληση Πακιστάν για παράταση δύο εβδομάδων στο τελεσίγραφο που έθεσε ο Τραμπ στο Ιράν
22:41