IDF: Το Ιράν είναι «πολύ πιο αδύναμο» - To Ισραήλ έτοιμο να επιστρέψει στη μάχη «οποιαδήποτε στιγμή»
Ενα από τα χτυπήματα του IDF στη Βηρυτό
AP Photo/Hassan AmmarΟ Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των IDF, Υποστράτηγος Eyal Zamir, επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα τα περίχωρα της Bint Jbeil στο νότιο Λίβανο, όπου ο στρατός μάχεται εναντίον μελών της Χεζμπολάχ.
«Το κύριο πεδίο μάχης μας είναι εδώ, στο Λίβανο. Ο στόχος που σας έχει τεθεί είναι η εξάλειψη της άμεσης απειλής για τους κατοίκους του βορρά, κάτι που επιτελείτε με αποφασιστικότητα», δήλωσε ο Ζαμίρ στους στρατιώτες, σύμφωνα με δηλώσεις που δημοσίευσε ο στρατός.
Όσον αφορά το Ιράν, ο Ζαμίρ δήλωσε ότι «τα επιτεύγματα του IDF στον πόλεμο κατά του Ιράν είναι άνευ προηγουμένου και ιστορικά».
«Το Ιράν πριν από αυτόν τον πόλεμο δεν είναι το ίδιο Ιράν· είναι πολύ πιο αδύναμο. Είμαστε έτοιμοι να επιστρέψουμε στη μάχη με όλη μας τη δύναμη, αν χρειαστεί, ανά πάσα στιγμή», λέει.
Ο IDF αναφέρει ότι τον Ζαμίρ συνόδευσαν ο αρχηγός της Βόρειας Διοίκησης, υποστράτηγος Ράφι Μίλο, ο αρχηγός της Διεύθυνσης Τεχνολογίας και Εφοδιαστικής, υποστράτηγος Ράμι Αμπούντραχαμ, και ο διοικητής της 98ης Μεραρχίας, ταξίαρχος Γκάι Λέβι.
SPONSORED
Αποκάλυψη Τραμπ για μυστική αποστολή: «Βγάλαμε 100 εκατ. βαρέλια πετρελαίου μέσω Ορμούζ»
21:23
«Κοιτάξτε πώς κλαίει»: Βίντεο με τον βασανισμό της συζύγου του αναρτούσε 32χρονος στον Ωρωπό
21:12
Ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Βούλας
21:03
«Είμαι αθώος» επιμένει ο Ιταλός - Τι κατέγραψε κάμερα το βράδυ της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο
20:53