Artemis II: Αυτά είναι τα τραγούδια που ξυπνούσαν κάθε πρωί τους αστροναύτες
Τη λίστα με τα τραγούδια που ξυπνούσαν κάθε μέρα τους αστροναύτες της αποστολής Artemis II δημοσίευσε η NASA, ανοίγοντας την «πόρτα» στην καθημερινότητα των ανθρώπων που έφτασαν πιο μακριά από τη Γη από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο.
«Το ζητήσατε. Ορίστε» είχε γράψει η NASA στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κοινοποιώντας τη λίστα μέσω του Spotify.
«Κάθε κομμάτι επιλέχθηκε από το πλήρωμα της Σελήνης, συνεχίζοντας μια παράδοση που ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 50 χρόνια».
Η λίστα περιλαμβάνει:
- Sleepyhead | Young & Sick
- Green Light (feat. André 3000) | John Legend, André 3000
- In a Daydream | Freddy Jones Band
- Pink Pony Club | Chappell Roan
- Working Class Heroes (Work)| CeeLo Green
- Good Morning | Mandisa, TobyMac
- Tokyo Drifting | Glass Animals, Denzel Curry
- Under Pressure | Queen, David Bowie
- Lonesome Drifter | Charley Crockett
Το πλήρωμα ξυπνούσε με τη μουσική που επέλεγαν οι ίδιοι ή η οικογένειά τους κάθε μέρα, μια παράδοση που κρατά από προηγούμενες αποστολές Apollo, σύμφωνα με το CBS News.
ΚΟΣΜΟΣ
Μουσικός των Massive Attack στους συλληφθέντες της δράσης της Palestine Action στο Λονδίνο (pic&vid)
23:46
ΚΟΣΜΟΣ
CNNi: Ξεκινησε νέος γύρος συνομιλιών ΗΠΑ - Ιράν στο Πακιστάν
23:35
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Διπλάσια η έκταση της λίμνης Αποσελέμη στο Ηράκλειο σε σχέση με το 2025 (pic)
23:34
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα απεργία στη Lufthansa την Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα
23:22
ΕΛΛΑΔΑ