Πυροβολισμοί στις πυραμίδες Τεοτιουακάν στο Μεξικό – Τουλάχιστον δύο νεκροί και τραυματίες
Πυραμίδες στο Τεοτιουάκαν του Μεξικού
AP Photo / Rebecca BlackwellΠυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα Δευτέρα (30/04) σε δημοφιλή αρχαιολογικό χώρο έξω από την Πόλη του Μεξικού, με αποτέλεσμα δύο τουλάχιστον άτομα να χάσουν τη ζωή τους και τρία να τραυματιστούν.
Ένας άνδρας πυροβόλησε στον δημοφιλή αρχαιολογικό χώρο, σκοτώνοντας μια Καναδή, πριν αυτοκτονήσει, ανέφερε το υπουργικό συμβούλιο στο X.
Οι αρχές αναφέρουν ότι κατάσχεσαν ένα πυροβόλο όπλο, ένα μαχαίρι και γεμάτες σφαίρες στον χώρο.
Μάλιστα, σε βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα διακρίνεται ένας άνδρας στην κορυφή της πυραμίδας της σελήνης, ενώ ακούγονται πυροβολισμοί.
Η Πρόεδρος του Μεξικού Κλαούντια Σέινμπαουμ δήλωσε ότι οι αρχές σε ομοσπονδιακό, πολιτειακό και τοπικό επίπεδο έχουν αναλάβει δράση για το θέμα.
«Αυτό που συνέβη σήμερα στο Τεοτιουακάν μας πληγώνει βαθιά. Εκφράζω την πιο ειλικρινή μου αλληλεγγύη προς τους πληγέντες και τις οικογένειές τους. Είμαστε σε επαφή με την καναδική πρεσβεία», ανέφερε.
SPONSORED
Κακλαμάνης για Γιώργο Σουφλιά: «Ξεχώρισε για το υψηλό αίσθημα ευθύνης»
20:34
ΔΟΑΕ: Ρώσοι στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σε σημαντικό περιστατικό στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια
20:30
Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 14χρονης από τη Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε και είναι καλά
20:22
Τασούλας για τον θάνατο του Γιώργου Σουφλιά: «Πάντα έθετε ως προτεραιότητα το καθήκον»
20:13