H καλύτερη παρωδία του #followme έρχεται από την Ινδία
Δύο νεαροί από την Ινδία βάλθηκαν να «αντιγράψουν» τις περίφημες πόζες «πλάτη» της κοπέλας που κρατά το χέρι του συντρόφου της, με τον πιο αστείο τρόπο.
Οι 28χρονοι νεόνυμφοι Daribha Lyndem και Adhiraj Singh, ταξίδεψαν στην Ιταλία για τον μήνα του μέλιτος και έδωσαν σπαρταριστό υλικό στους φίλους τους στο Facebook.
Ο συγγραφέας και κωμικός, Adhiraj, με το ένα χέρι κρατά την κάμερα και με το άλλο την αγαπημένη του σύζυγό. Παρά την τρυφερότητα που πολλοί θα υποψιαζόσασταν ότι υπάρχει πίσω από αυτή την πόζα, ο αληθινός σκοπός που της κρατά το χέρι είναι για να την εμποδίσει από το να ψωνίσει από πανάκριβα καταστήματα.



«Ο κύριος λόγος είναι ότι δεν μπορούμε να πληρώσουμε το αντίτιμο γιαυτές τις μάρκες και αυτό είναι στενάχωρο, και τα πάντα σε αυτά τα καταστήματα μοιάζουν τόσο λαμπερά», είπε η Daribha Lyndem στο BuzzFeed.





«Μας αρέσει να κάνουμε πλάκες και σκεφτήκαμε πως θα είχε πλάκα να το κάνουμε στο ταξίδι του μέλιτός μας».
πηγή φωτογραφιών: (Adhiraj Singh/ Facebook)
Δικηγόρος οικογένειας 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Η δολοφονία του σχετίζεται με οπαδική βία» (vid)
09:37
Ξεπερνά τα δύο ευρώ στα πρατήρια η βενζίνη - Με «σπασμένα φρένα» οι τιμές στα καύσιμα (vid)
09:37
Κατασχέθηκαν τα domain Ιρανών χάκερ που έκλεψαν πληροφορίες από πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ
09:27
Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα στην Κρήτη για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
09:13