Ο Τραμπ θα συμμετάσχει στις συνομιλίες μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στο Λευκό Οίκο
Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα υποδεχτεί τους Ισραηλινούς και Λιβανέζους διπλωμάτες που θα συναντηθούν την Πέμπτη στο Λευκό Οίκο για τον δεύτερο γύρο συνομιλιών.
Ο αξιωματούχος ανέφερε ότι η συνάντηση μεταφέρθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος γύρος την περασμένη εβδομάδα, στο Λευκό Οίκο, ώστε να μπορέσει να παραστεί ο Τραμπ. Ο αξιωματούχος μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας, προκειμένου να συζητήσει θέματα εσωτερικού σχεδιασμού της κυβέρνησης.
Οι συνομιλίες πραγματοποιούνται καθώς η προσωρινή εκεχειρία μεταξύ του Ισραήλ και της Χεζμπολάχ, η οποία συμφωνήθηκε από τις κυβερνήσεις του Ισραήλ και του Λιβάνου, πρόκειται να λήξει. Αμερικανοί αξιωματούχοι αναφέρουν ότι ελπίζουν να επιτευχθεί παράταση της εκεχειρίας.
SPONSORED
Συστηνόταν ως «μάνατζερ» της Lady Gaga αλλά ήταν καταζητούμενος - Συνελήφθη στο Σύνταγμα
23:56
Αλλάζει η στάση του Τραμ «Ζάππειο» - Νέα θέση επί της Βασιλίσσης Όλγας
23:47
Σε κρίση η κυβέρνηση Στάρμερ: «Βροχή» οι παραιτήσεις στο Εργατικό Κόμμα και οι υποψήφιοι διάδοχοι
23:37
Αίγυπτος: Στο «φως» δύο αναστηλωμένοι αρχαίοι τάφοι της 18ης Δυναστείας των Φαραώ
23:28