ΗΠΑ: Τουλάχιστον 10 τραυματίες από ανεμοστρόβιλους που έπληξαν την Οκλαχόμα
Σε αυτήν την εικόνα που τραβήχτηκε από βίντεο του KWTV/KOTV, ένας ανεμοστρόβιλος διασχίζει έναν αυτοκινητόδρομο στο Ένιντ της Οκλαχόμα, Πέμπτη 23 Απριλίου 2026.
KWTV/KOTV via APΤουλάχιστον δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ανεμοστρόβιλοι έπληξαν χθες τη βόρεια Οκλαχόμα στις ΗΠΑ, μετέδωσε το KOCO News, θυγατρική του CNNi.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, συνεργεία αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών διενεργούν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις σημαντικές καταστροφές που προκάλεσε ανεμοστρόβιλος, πλήττοντας και την Αεροπορική Βάση Βανς, η οποία βρίσκεται στην πόλη Ένιντ της Οκλαχόμα.
Η αεροπορική βάση επιβεβαίωσε τις επιπτώσεις από τον ανεμοστρόβιλο σε ανάρτηση στο Facebook σημειώνοντας ότι πραγματοποιεί τις δέουσες διαδικασίες για να διαπιστωθεί ότι όλο το προσωπικό της είναι σώο και αβλαβές.
Ο δήμαρχος του Ένιντ, ο Ντέιβιντ Μέισον, δήλωσε ότι το προσωπικό από το αστυνομικό τμήμα της πόλης και από την πυροσβεστική υπηρεσία συντονίζουν τις επιχειρήσεις έκτακτης αντιμετώπισης και κάλεσε τους κατοίκους να παραμείνουν μακριά από την περιοχή Γκρέιριτζ, η οποία επλήγη από τον ανεμοστρόβιλο.
Το γραφείο του Μέισον και η υπηρεσία διαχείρισης εκτάκτων αναγκών της κομητείας Γκάρφιλντ δεν απάντησαν άμεσα σε αίτημα του Reuters να σχολιάσουν τους τραυματισμούς.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Προαστιακό - Ποια δρομολόγια αναστέλλονται
16:21
ΔΣΑ για Τέμπη: Η δίκη πρέπει να προχωρήσει απρόσκοπτα - Να γίνουν περαιτέρω βελτιώσεις στην αίθουσα
16:13
Ανδρουλάκης: Βουτηγμένη στη διαφθορά η ΝΔ - Θα δούμε ποια κόμματα συμφωνούν με το πρόγραμμά μας
16:04
Ο Χαρούκι Μουρακάμι κυκλοφορεί το πρώτο του μυθιστόρημα μετά από τρία χρόνια
16:02