Λίβανος: Η Χεζμπολάχ κατηγορεί το Ισραήλ ότι παραβιάζει την εκεχειρία
Μαχητές της Χεζμπολάχ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Hussein MallaΗ Χεζμπολάχ δήλωσε σήμερα (26/04) ότι θα συνεχίσει να απαντά στις «παραβιάσεις» της εκεχειρίας από το Ισραήλ, απορρίπτοντας τις κατηγορίες του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, σύμφωνα με τις οποίες το φιλοϊρανικό κίνημα θέτει σε κίνδυνο την κατάπαυση του πυρός.
Σε ανακοίνωση, η Χεζμπολάχ δήλωσε ότι οι επιθέσεις της κατά των ισραηλινών στόχων στον Λίβανο και στο Ισραήλ ήταν μια «μόνιμη απάντηση στις συνεχιζόμενες παραβιάσεις της εκεχειρίας από τον εχθρό ήδη από την πρώτη ημέρα της ανακοίνωσης της προσωρινής εκεχειρίας».
Οι παραβιάσεις αυτές «θα βρουν απέναντί τους την απάντηση και την αντίσταση» της Χεζμπολάχ που είναι «έτοιμη να υπερασπιστεί το έδαφός της και τον λαό της», προσθέτει σε ανακοίνωση.
Παγκόσμιο: Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τα σημερινά νοκ άουτ παιχνίδια
11:50
Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής μετά το φονικό σεισμό στη Βενεζουέλα
11:50
Πρεσβεία ΗΠΑ - Δήμος Πειραιά: Παρουσιάζουν την αμερικανική country σκηνή σε συναυλία στο Freedom 250
11:45
Αφγανιστάν: 38 νεκροί και 163 τραυματίες από επιθέσεις του Πακιστάν, λένε οι Ταλιμπάν
11:36