Ισραήλ: Ο αρχηγός του στρατού δηλώνει ότι το 2026 «θα μπορούσε να είναι ακόμη μια χρονιά μαχών»
Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, Εγιάλ Ζαμίρ
Abir Sultan/Pool via APΟ αρχηγός του ισραηλινού γενικού επιτελείου αντιστράτηγος Εγιάλ Ζαμίρ δήλωσε σήμερα ότι το 2026 «θα μπορούσε να είναι ακόμη μια χρονιά μαχών» σε όλα τα μέτωπα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο στρατός.
«Από τις 7 Οκτωβρίου (σ.σ. 2023) ο στρατός συμμετέχει σε μια εκστρατεία που συνεχίζεται σε αρκετά μέτωπα. Παραμένουμε έτοιμοι και σε συναγερμό απέναντι στο ενδεχόμενο επανάληψης σφοδρών μαχών σε όλα αυτά τα μέτωπα. Το 2026 θα μπορούσε να είναι ακόμη μια χρονιά μαχών σε καθένα από αυτά», δήλωσε ο αντιστράτηγος Εγιάλ Ζαμίρ, κατά τη διάρκεια συνάντησης με αξιωματικούς.
Επέμεινε επίσης στην ανάγκη αύξησης του αριθμού των στρατιωτών, ένα βασικό θέμα στην ισραηλινή κοινωνία, τονίζοντας ότι «η εθνική επιταγή είναι να αυξηθεί ο αριθμός νεοσυλλέκτων και πολεμιστών, και εμείς θα επιμείνουμε σε αυτό».
SPONSORED
Αποκάλυψη Τραμπ για μυστική αποστολή: «Βγάλαμε 100 εκατ. βαρέλια πετρελαίου μέσω Ορμούζ»
21:23
«Κοιτάξτε πώς κλαίει»: Βίντεο με τον βασανισμό της συζύγου του αναρτούσε 32χρονος στον Ωρωπό
21:12
Ηλικιωμένος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Βούλας
21:03
«Είμαι αθώος» επιμένει ο Ιταλός - Τι κατέγραψε κάμερα το βράδυ της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο
20:53