Πυροβολισμοί σε αγώνα ποδοσφαίρου στο Μίσιγκαν: Νεκρός 14χρονος και μία γυναίκα - 18χρονος ο δράστης
Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στο σημείο πυροβολισμών (φωτογραφία αρχείου)
AP Photo/Rod Lamkey Jr.Τη ζωή σε ένα 14χρονο αγόρι και μία γυναίκα στοίχισε ένας 18χρονος όταν άνοιξε πυρ σε αγώνα ποδοσφαίρου που διεξάγονταν σε σχολείο στο Μίσιγκαν.
«Υπήρχαν τουλάχιστον επτά ή οκτώ παιδιά εδώ, ανήλικοι, αλλά και μεγαλύτεροι, ήταν φρικτό να το βλέπει κάποιος, πόσο μάλλον ανήλικοι» δήλωσε ο Τζο Τριγκ, αρχηγός της αστυνομίας στο Γκραντ Ράπιντς.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης κοντά στο Δημοτικό Σχολείο Southwest. Η περιφέρεια του Γκραντ Ράπιντς έκλεισε δύο σχολεία την Τετάρτη (6/5), σύμφωνα με το WCTV.
Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας, είπε ότι τα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο όταν ένας 18χρονος ζήτησε να συμπεριληφθεί.
«Για κάποιο λόγο, τον έδιωξαν», δήλωσε ο Τριγκ στο WOOD-TV. «Δεν του άρεσε το γεγονός ότι τον έδιωξαν, οπότε ξεκίνησε μια λεκτική διαμάχη, η οποία οδήγησε τον ύποπτο να βγάλει ένα όπλο και να πυροβολήσει τον ανήλικο. Η γυναίκα υπερασπίστηκε το ανήλικο θύμα, οπότε έγινε στόχος».
Ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή, αλλά συνελήφθη, σύμφωνα με την αστυνομία.
ΟΗΕ: Πέρασε το ψήφισμα κατά του εμπάργκο στην Κούβα με τη μικρότερη στήριξη εδώ και 30 χρόνια
10:20
Πυρκαγιά ξέσπασε σε πλοίο στα Στενά του Ορμούζ, ανοικτά του Ομάν
10:17
Η Μαρία Καρυστιανού κατέθεσε μόνη της στεφάνι για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου
10:12
Προσοχή, νέα απάτη phishing - Τι να προσέξετε στις «κάρτες υγείας e-ΕΦΚΑ»
10:06