Επίσκεψη Εμανουέλ Μακρόν στην εθνική Γαλλίας - Θερμή υποδοχή από τον Εμπαπέ
Εμανουέλ Μακρόν (Φωτογραφία αρχείου)
Tom Nicholson/Pool Photo via APΔύο ημέρες μετά την υποδοχή της ποδοσφαιρικής ομάδας της Παρί Σεν Ζερμέν στο Ελιζέ, ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μπριζίτ επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 2/6 την ποδοσφαιρική ομάδα της Εθνικής Γαλλίας.
Υπενθυμίζεται πως η ομάδα βρίσκεται στην τελική φάση της προετοιμασίας της, στο Κλερφοντέν, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου στις 16 Ιουνίου θα δώσει τον πρώτο της αγώνα αντιμετωπίζοντας τη Σενεγάλη.
Ο Γάλλος πρόεδρος έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή της Εθνικής Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάμπ, λέγοντας ότι «ήξερε πώς να κάνει τα όνειρα νίκες και προτίμησε τις επιτυχίες από τις ελπίδες, ενσαρκώνοντας έτσι το πνεύμα των Γάλλων που δεν εγκαταλείπουν ποτέ».
Το προεδρικό ζεύγος υποδέχτηκαν στην είσοδο των εγκαταστάσεων όπου προετοιμάζεται η ποδοσφαιρική ομάδα ο προπονητής και ο αρχηγός της Κιλιάν Εμπαπέ.
Ο Γάλλος πρόεδρος συνομίλησε με όλους τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Γαλλίας ενώ συναντήθηκε επίσης και με τα μέλη της γυναικείας εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γαλλίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Παρί Σεν Ζερμέν πρωταθλήτρια Ευρώπης: 4-3 την Άρσεναλ στα πέναλτι
Χάος από επεισόδια στο Παρίσι μετά τον θρίαμβο της Παρί Σεν Ζερμέν
SPONSORED
Πιστοποίηση «Lead Appointed Party» έλαβε ο Όμιλος AVAX από την TÜV NORD Ελλάδας
16:10
Καμπανάκι αξιωματούχων στον Πούτιν: Οικονομικά δυσβάστακτες οι δαπάνες του πολέμου στην Ουκρανία
16:03
Χειροπέδες σε 24 οδηγούς το τελευταίο πενθήμερο στην Αττική – Οι δέκα είχαν καταναλώσει αλκοόλ
15:54
Νέο ρεκόρ εξαγωγών όπλων για το Ισραήλ - Ξεπέρασαν τα 16 δισ. ευρώ
15:44