Βενεζουέλα: Σχεδόν 2.000 οι νεκροί - Παιδί 3 ετών ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 6 ημέρες
Kάτοικοι παρακολουθούν τους διασώστες που αναζητούν επιζώντες
(AP Photo/Matias Delacroix)Νέο θαύμα σημειώθηκε στα ερείπα από το σεισμό στη Βενεζουέλα όπου παιδί 3 ετών ανασύρθηκε ζωντανό μετά από 6 ημέρες, την ώρα που μακραίνει η θλιβερή λίστα των νεκρών που αγγίζουν πλέον του 2.000.
Η ιορδανική ομάδα διάσωσης διέσωσε ένα νήπιο, παγιδευμένο στα συντρίμμια επί 6 ημέρες.
Με τη χρήση θερμικής απεικόνισης, κατάφερε να εντοπίσει ένα τρίχρονο παιδί και να το ανασύρει ζωντανό.
Σους 1.943 οι νεκροί
Ξεπέρασε τους 1.900 ο αριθμός των νεκρών από τους δύο ισχυρούς σεισμούς, μεγέθους 7,2 και 7,5 βαθμών, που συγκλόνισαν τη Βενεζουέλα στις 24 Ιουνίου, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Χόρχε Ροδρίγκες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση, τουλάχιστον 1.943 άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο, ενώ 10.571 έχουν τραυματιστεί.
Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων θα αυξηθεί δραματικά, αφού αγνοείται η τύχη περισσότερων από 50.000 ανθρώπων.
Συμμορία άρπαζε με τη βία αλυσίδες λαιμού σε Κηφισιά και Μαρούσι - Δύο συλλήψεις
18:32
«Πράσινο φως» για πάνω από 20.000 προσλήψεις στο Δημόσιο το 2027 - Αναλυτικά οι τομείς
18:22
: Flydubai: «Να αποφευχθούν οι πρόωρες εικασίες - Άγνωστα τα κίνητρα, συνεχίζονται οι έρευνες»
18:12
«Welcome back»: Μακρόν και Σάντσεθ θα δέχονταν πίσω στην ΕΕ τη Βρετανία με «ανοιχτές αγκάλες»
18:03