Ένας νεκρός από επίθεση της Ουκρανίας στην Κριμαία - Δύο άτομα τραυματίστηκαν
Η ρωσική σημαία ανεμίζει στην περιοχή Μπακχισαράι της Κριμαίας (αρχείου)
AP Photo/Pavel GolovkinΈνας άνθρωπος έχασε τη ζωή του έπειτα από ουκρανική επίθεση στη Χερσόνησο της Κριμαίας, η οποία προσαρτήθηκε από τη Ρωσία, σύμφωνα με τον επικεφαλής των τοπικών αρχών που έχει διοριστεί από τη Μόσχα, όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).
Ο Σεργκέι Αξιόνοφ δήλωσε ότι η επίθεση, από την οποία τραυματίστηκαν επίσης δύο άτομα, έπληξε το βόρειο τμήμα της Κριμαίας.
Στα τέλη Ιουνίου, οι ρωσικές αρχές κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη χερσόνησο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των ουκρανικών αεροπορικών επιδρομών, οι οποίες προκάλεσαν ελλείψεις σε καύσιμα και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.
Τις τελευταίες εβδομάδες, οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν επικεντρώσει τις επιθέσεις τους στον ενεργειακό τομέα της Κριμαίας, στοχεύοντας εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και βυτιοφόρα καυσίμων που τροφοδοτούν την περιοχή, η οποία βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο από το 2014.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Κριμαία - Νέο κύμα επιθέσεων από το Κίεβο
Τι ημέρα «πέφτει» ο Δεκαπενταύγουστος - Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι
04:00
«Στα ύψη» τα φοιτητικά ενοίκια: Αυξήσεις έως 7,3% στα ενοίκια της Αττικής
03:00
Εξωδικαστικός και για χρέη από 5.000 ευρώ: Πώς θα λειτουργήσει - Τα οφέλη
02:00
Nέο κιτ πρώτων βοηθειών: Τι πρέπει να έχετε μέσα στο «Φαρμακείο αυτοκινήτου»
01:00