Ρωσία - Ουκρανία: Νεκροί από εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις σε Χάρκοβο και Ταταρστάν
Νεκροί και τραυματίες καταμετρώνται απο τις πυραυλικές επιθέσεις της Ρωσίας στο Χάρκοβο, αλλά και της Ουκρανία στο Ταταρστάν.
Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση στην περιοχή του Χάρκιβ, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές. Οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν μαζική επίθεση πυροβολικού σε κατοικημένη περιοχή χωριού στην περιοχή Τσουγκούιφ, ανακοίνωσε μέσω του Telegram το γραφείο του γενικού εισαγγελέα που ανήρτησε φωτογραφίες από κατεστραμμένες κατοικίες.
Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και 39 τραυματίσθηκαν σε ουκρανική επίθεση με drones στο Ταταρστάν, στην κεντρική Ρωσία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.
Η επίθεση είχε ως στόχο την βιομηχανική πόλη του Νιζνεκάμσκ, σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων από τα ουκρανικά σύνορα, αναφέρει το CNNi.
Αυτή η «μαζική» επίθεση είχε ως στόχο «βιομηχανικές μονάδες και κατοικημένες περιοχές» στην πόλη που φιλοξενεί διυλιστήρια πετρελαίου και ένα σημαντικό πετροχημικό εργοστάσιο, σύμφωνα με τις αρχές.
Μία γυναίκα σκοτώθηκε στην περιοχή του Μπερλγκορόντ, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στην Χερσώνα σε επίθεση drone κατά ταξί, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Συνολικά, οι ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν κατά την διάρκεια της νύκτας 456 ουκρανικά drones επάνω από διάφορες περιοχές και το έδαφος της προσαρτημένης Κριμαίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Αμυνας.
«Δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας» δηλώνει η Τεχεράνη για την Συμφωνία της Μέκκας
12:57
Παραδίδεται στην κυκλοφορία η νέα γέφυρα της παλαιάς Λεωφόρου Ποσειδώνος - «Ανάσα» στην κυκλοφορία
12:52
Αφροδίτη Νέστορα για τον θάνατο της μητέρας της: «Συγγνώμη που δεν κατάφερα να σε προστατεύσω»
12:49
Η ώρα του «Grand Theft Auto VI»: Αποκαλυπτήρια μέσω… Netflix στις 27 Αυγούστου
12:42