Ακυρώθηκε πτήση στον Καναδά επειδή παιδί αρνήθηκε να δέσει τη ζώνη του
Πτήση με προορισμό το Τορόντο ακυρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, καθώς ένα μικρό παιδί αρνήθηκε να καθίσει στη θέση του και να φορέσει τη ζώνη ασφαλείας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας, ο γονέας και το πλήρωμα προσπάθησαν επανειλημμένα, χωρίς επιτυχία, να ασφαλίσουν το παιδί στη θέση του, ωστόσο, το αεροσκάφος επέστρεψε στην πύλη του Διεθνούς Αεροδρομίου της Βικτώριας, στη Βρετανική Κολομβία, ώστε να αποβιβαστούν ο γονέας και το παιδί.
Η απομάκρυνση του γονέα και του παιδιού προκάλεσε τόσο μεγάλη καθυστέρηση, ώστε ξεπεράστηκε η ώρα κλεισίματος του διαδρόμου του αεροδρομίου, η οποία ήταν στις 12:30 π.μ. με αποτέλεσμα, όλοι οι επιβάτες της πτήσης να αναγκαστούν να αποβιβαστούν από το αεροσκάφος.
Σύμφωνα με το AP, η αεροπορική εταιρία ζήτησε συγγνώμη από τους υπόλοιπους επιβάτες για την ταλαιπωρία και τους έκλεισε νέες θέσεις σε πτήση της επόμενης ημέρας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συναγερμός σε πτήση προς το Λονδίνο: Έπαθαν τροφική δηλητηρίαση οι πιλότοι - Ο ένας κατέρρευσε
Συναγερμός στην Ελβετία: Κατέβασαν μεθυσμένους πιλότους λίγο πριν την πτήση τους
Συνελήφθη στο «Ελ. Βενιζέλος» 53χρονος καταζητούμενος από τις γαλλικές αρχές για απάτες με ΦΠΑ
13:30
Ρόδος: Σύλληψη 73χρονου για διάθεση αλκοόλ σε τρεις ανήλικους
13:21
Καιρός «hot-dry-windy» και αύριο: Στο «κόκκινο» για φωτιές 13 περιοχές
13:07
«Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» δηλώνει η Τεχεράνη για την Συμφωνία της Μέκκας
12:57