Νέο ρωσικό σφυροκόπημα στην Ουκρανία - Τέσσερις νεκροί και πέντε τραυματίες
Φωτιά σε κτήριο που χτυπήθηκε από τους Ρώσους στην Ουκρανία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Francisco SecoΤην Ουκρανία συνεχίζει να σφυροκοπά η Ρωσία όπου τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πέντε τραυματίστηκαν σε ρωσική επίθεση εναντίον της πόλης Καμιανσκέ στα κεντροδυτικά.
«Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν κατά τη ρωσική επίθεση εναντίον του Καμιανσκέ. Τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ανάμεσά τους μία γυναίκα 30 ετών που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας», έγραψε στο Telegram ο επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης του Ντνιπροπετρόφσκ Ολεξάντρ Γκάνζα.
Οι νέες ρωσικές επιθέσεις έγιναν στον απόηχο του χτυπήματος της Μόσχας με στόχο το γραφείο του επικεφαλής της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) στο Κίεβο την Παρασκευή (4/9).
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι «ένα ρωσικό drone έπληξε το κεντρικό κτήριο της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας, στην οδό Βολοντίμιρσκα στο Κίεβο, απέναντι από τον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διαμαρτυρία της Μόσχας στον ICAO για ουκρανικές προειδοποιήσεις σχετικά με τον ρωσικό εναέριο χώρο
Ιορδανία: Αεροπορικά πλήγματα στη νότια Συρία
23:56
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Ευρείας κλίμακας εκπαίδευση για τον απεγκλωβισμό τραυματιών από τροχαία
23:45
Basketgate: Τέσσερις προφυλακιστέοι, δύο με «βραχιολάκια» και έπεται συνέχεια με νέες καταθέσεις
23:33
ΗΠΑ: Πτήση της United Airlines επέστρεψε στο αεροδρόμιο λόγω «τρομοκρατικής απειλής»
23:25