ΚΟΣΜΟΣ

Πως ένα τατουάζ ενοχοποιεί Γερμανό που σκότωσε την σύντροφό του;

Πως ένα τατουάζ ενοχοποιεί Γερμανό που σκότωσε την σύντροφό του;
Policía de España

Με την υποψία της δολοφονίας της συντρόφου του συνελήφθη ένας νεαρός Γερμανός στην Ισπανία, όπου είχε καταφύγει. Το στοιχείο που βοήθησε τις αρχές να φτάσουν στην σύλληψή ήταν ένα τατουάζ που έφερε στο μπράτσο και έδινε σημαντικές λεπτομέρειες για την δολοφονία.

Ο νεαρός άντρας συνελήφθη από τις Ισπανικές αρχές στο Lloret de Mar της Καταλονίας, όπου είχε καταφύγει κατά πάσα πιθανότητα μετά την δολοφονία. Μαζί του βρέθηκε και το 18 μηνών μωρό του ζεύγους, που ήταν σε άριστη κατάσταση υγείας.

Σύμφωνα με τις αρχές ο νεαρός Γερμανός αφού δολοφόνησε την μόλις 20 ετών σύντροφό του, εγκατέλειψε την σορό της και προσπάθησε να διαφύγει.

Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, που παρακολουθούσαν στενά οι αρχές καθώς ήταν ο νούμερο ένα ύποπτος για την υπόθεση. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε στην πόλη Freyung κοντά στα σύνορα με την Τσεχία.

tatuaje1

Η Γερμανική αστυνομία είχε εκδώσει διεθνές ένταλμα και αμέσως μόλις εντοπίστηκε συνελήφθη. Το «κυνηγητό» διήρκεσε λιγότερο από έναν μήνα καθώς η νεαρή κατά πάσα πιθανότητα έχασε την ζωή της στις 27 Οκτωβρίου.

Αυτή η πληροφορία προκύπτει από το τατουάζ του υπόπτου. Ο Γερμανός φέρει στο μπράτσο του το όνομά της και από κάτω την ημερομηνία γέννησή της και ακόμη μια, που όπως φαίνεται είναι η μέρα που άφησε την τελευταία της πνοή. Κάτω από τις ημερομηνίες ο άντρας έχει γράψει: «Σε ευχαριστώ για όλα» στα ισπανικά.

Οι ισπανικές αρχές που έκαναν την σύλληψη αναφέρουν πως το τατουάζ στο σώμα του είναι καινούργιο και μπορεί «να ερμηνευτεί ως η ημερομηνία του θανάτου». Αυτή την ώρα ο ύποπτος περιμένει την έκδοσή του στην Γερμανία.

tatuaje

πηγή φωτογραφιών: Policía de España

ΔΗΜΟΦΙΛΗ