ΚΟΣΜΟΣ

Η εκπληκτική αντίδραση μιας μητέρας όταν ανακαλύπτει ότι έκανε αγοράκι (pics)

Η εκπληκτική αντίδραση μιας μητέρας όταν ανακαλύπτει ότι έκανε αγοράκι (pics)
blendingbeautiful

Την πιο γλυκιά αντίδραση είχε μια μητέρα από την Καλιφόρνια, όταν μετά την γέννα ανακάλυψε το γένος του παιδιού της. Η Kim Guiley νόμιζε πως κυοφορούσε κοριτσάκι, όταν όμως είδε ότι το μωρό είναι αγόρι η αντίδραση της ήταν εκπληκτική.

Η νεαρή μητέρα είχε ήδη ένα κοριτσάκι και παρά την έντονη επιθυμία της να κάνει και ένα αγόρι καθ΄όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν σίγουρη πως το παιδί ήταν πάλι θηλυκού γένους.

Η αντίδραση της αποτυπώθηκε από την φωτογράφο Susannah Gill (@susannahgill_photostorytelling). Στην εικόνα η μητέρα κρατά αγκαλιά τον μικρό της, ενώ ο πατέρας αγγίζει το μωρό και κοιτάζει συγκινημένος την σύντροφό του.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να βλέπω αυτή την εκπληκτική φωτογραφία της γέννας», έγραψε η κυρία Guiley στον δικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

Μιλώντας στην Daily Mail η νέα μητέρα αποκάλυψε πως μετά την γέννηση της κόρης της Hazel, απέβαλε. Όταν κατάφερε να μείνει και πάλι έγκυος κατάλαβε ότι αυτό που μετράει είναι το παιδί να είναι υγιές και όχι το φύλο του. Έτσι αποφάσισε να μην μάθει αν θα κάνει αγόρι ή κορίτσι.

«Μετά την αποβολή αυτό που μετρούσε για μας ήταν ένα υγιές παιδί, και θα ήμασταν ευτυχισμένοι ότι και να ήταν. Αλλά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έπεισα τον εαυτό μου πως θα έκανα και πάλι κορίτσι».

https://www.instagram.com/p/p

Περιγράφοντας την στιγμή της γέννας είπε πως όταν άνοιξε τα πόδια του βρέφους και είδε πως είναι αγόρι έμεινε αποσβολωμένη.

«Με συνεπήρε το σοκ και η χαρά, όπως μπορείτε να δείτε».

Η μητέρα καιρό μετά την γέννηση του μικρού Theo συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με τα δύο παιδιά.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ