Τουρκία: Επτά οι τραυματισμένες μαθήτριες από την επίθεση σε γυμνάσιο – Σε σοβαρή κατάσταση οι τρεις
Επτά τραυματισμένες μαθήτριες είναι ο νεότερος απολογισμός της επίθεσης με μαχαίρι που σημειώθηκε σε γυμνάσιο της Κωνσταντινούπολης. Για την υπόθεση φέρεται να έχει συλληφθεί ένας 15χρονος μαθητής, ο οποίος φοιτά σε άλλο σχολείο.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο έπαρχος της πόλης: «Περίπου στις 08:35, επτά μαθήτριες τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησε ο Φ.Μ., μαθητής της 10ης τάξης του Λυκείου Κιουτσούκτσεκμετζέ Φαχρετίν Κερίμ Γκιοκάι, στο Γυμνάσιο Σεΐχ Σαμίλ Ιμάμ Χατίπ στην περιοχή Καγιασεχίρ».
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η νομαρχία Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας, δίνοντας ωστόσο διαφορετικό απολογισμό και περιγραφή του περιστατικού από τον έπαρχο.
«Την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2026, περίπου στις 08:40, ξέσπασε συμπλοκή μεταξύ μαθητών σε γυμνάσιο στην περιοχή Μπασάκσεχίρ, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε μαθητών».
«Μετά το περιστατικό, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από ιατρικές ομάδες που στάλθηκαν στην περιοχή και λαμβάνουν θεραπεία», προστίθεται στην ανακοίνωση.
«Χωριάτικο»: Ποινικές διώξεις για εννέα κακουργήματα και 2 πλημμελήματα και για τους 59 συλληφθέντες
22:04
Κεραμέως για Pizza Fan: «Η κυβέρνηση θα στηρίξει τους εργαζόμενους με όλες τις δυνάμεις της»
21:55
Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από φλεγόμενο φανοποιείο
21:44
Η Τεχεράνη ζητά «περιφερειακή ενότητα» μετά την συνάντηση με Σ. Αραβία, Πακιστάν και Τουρκία
21:33