Συνελήφθη για κατοχή κάνναβης ο γιος της Μαντόνα
Ο 16χρονος γιος της Μαντόνα, Ρόκο, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Η σύλληψη έγινε αφότου οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και ανέφεραν ότι τον είδαν «να καπνίζει ή να κάνει ναρκωτικά» κοντά στο σπίτι του στο Primrose Hill, στο βόρειο Λονδίνο.
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «The Sun», ο νεαρός έχει επανειλημμένα ενοχλήσει με την προβληματική του συμπεριφορά τους κάτοικους αυτού του ήσυχου προαστίου της Βρετανικής πρωτεύουσας.
Η σύλληψη έγινε σε μικρή απόσταση από το σπίτι στο οποίο διαμένει με τον πατέρα του. Όταν οι αστυνομία έφτασε στην περιοχή εντόπισαν ίχνη κάνναβης στα ρούχα του ενώ βρήκαν και μία μικρή ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας στην τσάντα του.
Ο 16χρονος συνελήφθη την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 17:15 το απόγευμα, το περιστατικό καταγράφηκε και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Σύμφωνα με το TMZ, καταδικάστηκε ήδη για το αδίκημα και παρακολούθησε εκπαιδευτικές συνεδρίες σχετικά με τα ναρκωτικά.
Ο Ρόκο μένει με τον πατέρα του στο Λονδίνο εδώ και περίπου ένα χρόνο και είχε απασχολήσει τα μέσα, λόγω της διαμάχης μεταξύ της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι για την επιμέλειά του.
Άργος Ορεστικό: Στο αυτόφωρο θεία από την ανιψιά της για body shaming - Την αποκάλεσε «χοντρή»
13:36
ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξαρτητοποιούνται και οι Κώστας Μπάρκας και Καλλιόπη Βέττα
13:25
Υποβρύχιο «σπίτι» για επιστήμονες εγκαταστάθηκε σε βάθος 17 μέτρων στα Florida Keys
13:22
Σκρέκας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζητώ άμεση εκδίκαση – Η υπόθεση αφορά πραγματικό αγρότη με παραγωγή
13:15