ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μadonna και ο Γκάι Ρίτσι κάνουν εκεχειρία για τον έφηβο γιο τους, Ρόκο

Η Μadonna και ο Γκάι Ρίτσι κάνουν εκεχειρία για τον έφηβο γιο τους, Ρόκο
REUTERS/Stringer

Με δημοσίευμα του το Reuters επιβεβαιώνει ότι ο πόλεμος ανάμεσα στη Madonna και τον πρώην της σύζυγος Γκάι Ρίτσι για την επιμέλεια του 16χρονου γιου τους Ρόκο έληξε με συμβιβασμό.

Ήταν ένας πόλεμος με διάρκεια και δράματα. Πλέον η βασίλισσα της ποπ και ο σκηνοθέτης της ζωής της, Γκάι Ρίτσι, δεν είναι εχθροί και κατέληξαν σε συμβιβασμό βάζοντας τέλος στη δικαστική διαμάχη μεταξύ τους σχετικά με την επιμέλεια του 16χρονου γιου τους Ρόκο, γνωστοποίησε σήμερα ένας δικαστικός αξιωματούχος στη Νέα Υόρκη.

Η 58χρονη Μαντόνα και ο 47χρονος Ρίτσι βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη με επίκεντρο τον γιο τους από τον Δεκέμβριο, όταν ο 16χρονος αγνόησε εντολή του δικαστηρίου που του υποδείκνυε να επιστρέψει από το Λονδίνο όπου διαμένει ο πατέρας του στη Νέα Υόρκη, στην κατοικία της μητέρας του.

Η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης παντρεύτηκαν το 2000. Αφού πήραν διαζύγιο το 2008, συμφώνησαν ο Ρόκο να ζει με τη μητέρα του. Κάτι που απρόσμενα έληξε κάποιους μήνες πριν όταν και ο Ρόκο "αυτομόλησε" στο Λονδίνο, δίπλα στον Ρίτσι.

Η Madge τον διεκδίκησε, έκλαψε για αυτόν δημοσίως, του ζήτησε συγγνώμη και φωτογράφισε την αγάπη τους στο περιοδικό LOVE λίγες εβδομάδες πριν.

Σήμερα ο Λούσιαν Τσέιλφεν, εκπρόσωπος τύπου των δικαστικών υπηρεσιών της πολιτείας της Νέας Υόρκης, επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση διευθετήθηκε. Βάσει της συμφωνίας ο έφηβος θα διαμένει στο Λονδίνο στην οικία του πατέρα του, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Βρετανού κινηματογραφιστή.

Η Μαντόνα, η οποία ζητούσε ο γιος της να πάει να ζήσει με εκείνη στις ΗΠΑ, ανήρτησε ένα μάλλον αινιγματικό μήνυμα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, διατυπώνοντας προφανώς με αυτόν τον τρόπο την απογοήτευσή της. Ανήρτησε μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται η ίδια να φορά ένα φούτερ με κουκούλα όπου αναγραφόταν η λέξη «bitch».

madonna bitch

Εδώ και μήνες η καλλιτέχνιδα και ο σκηνοθέτης πρωταγωνιστούσαν σε μια άγρια δικαστική διαμάχη με στόχο την επιμέλεια του Ρόκο, με προσφυγές τόσο στη βρετανική όσο και στην αμερικανική Δικαιοσύνη.

Η δικαστική διαδικασία στη Βρετανία διακόπηκε τον Μάρτιο, έπειτα από πρωτοβουλία της τραγουδίστριας. Η Μαντόνα και ο Γκάι Ρίτσι χώρισαν το 2008 έπειτα από 8 χρόνια γάμου. Έχουν υιοτήσει άλλο ένα αγόρι, τον Ντέιβιντ Μπάντα Μουάλε Τσικόνε Ρίτσι, 10 ετών.

Πλέον όλα όσα υποστήριζε το δημοσίευμα της New York Post είναι κάποιες αλήθειες που εξυπηρετούσαν τον νέο κύκλο στο reality της μητέρας Τσικόνε που είναι ανθρώπινο και έχει τις ανατροπές εκείνες που χαρίζουν διάρκεια στην επικαιρότητα.

H διπλή εικόνα μιας μητέρας

"Κατά τη διάρκεια των 80s και των 90ς, η Μαντόνα ήταν μια νεαρή που επαναστατούσε. Εμφανιζόταν γυμνή στο Playboy, έγλυφε με ηδυπάθεια ένα μπουκάλι νερό στην ταινία της Truth Or Dare, εξόργιζε την Καθολική Εκκλησία με τα προκλητικά της video και τους στίχους της. Φλέρταρε με τη Sandra Bernhard και τον Σον Πεν και δημοσίευσε ένα βιβλίο με soft πορνό με τη συνδρομή φίλων της όπως ο Vanilla Ice. Οπότε ίσως είναι το κάρμα της να περάσει αυτή τη δοκιμασία με τα παιδιά της" έγραφε η New York Post στο εκτενές ρεπορτάζ της για όλα όσα πολλά συμβαίνουν στην οικογένεια της Τσικόνε. Το δημοσίευμα σχολίαζε με τον τρόπο του τον πόλεμο που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στους κηδεμόνες του Ρόκο.

Καθώς ο πρώην σύζυγος της Γκάι Ρίτσι διεκδικούσε τον έφηβο από τη Μαντόνα με την τελευταία να ποστάρει Νίτσε (“Ένας τρόπος για να μετράμε την ισχύ του επιτιθέμενου είναι να ελέγχουμε τους αντιπάλους που θέλει να έχει”) αυτά είναι μερικά από τα highlights ενός κειμένου που αμφισβήτησαν ανοιχτά τη Madonna ως μάνα και παιδαγωγό.

https://www.instagram.com/p/p

Η Μαντόνα θέλει να ελέγχει τα πάντα

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μαντόνα είναι μια γυναίκα που θέλει να έχει τον έλεγχο "εξουθενωτικά πολύ". Θέλει να ελέγχει τις σπουδές και το καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών της, θέλει να τιμωρεί για τις αταξίες τους και να ορίζει τις παρέες τους. Μετά την δημόσια αντιπαράθεση τους ο Ρόκο φέρεται να έκανε block τη μητέρα του στο Instagram πυροδοτώντας ενδοοικογενειακές εξελίξεις και συγκρούσεις.

https://www.instagram.com/p/p

Η Μαντόνα δεν επιτρέπει μια κανονική ζωή

"Όταν είναι στην Αγγλία ο Ρόκο μπορεί να ζήσει μια κανονική ζωή, χωρίς παπαράτσι να τον κυνηγούν, χωρίς τη Μαντόνα να του ορίζει την καθημερινότητα του" σχολίαζε στην Post συνεργάτης του Ρίτσι. "Επιπλέον όταν είναι εδώ (σσ. Αγγλία) ο Ρόκο μπορεί να παίζει κιθάρα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες χωρίς να περιορίζεται στα χόμπι και τις απολαύσεις του. Μπορεί να κάνει πιο εύκολα φίλους στην Ευρώπη" συμπλήρωσε. "Στη Νέα Υόρκη οι περισσότεροι τον πλησιάζουν για να προσκληθούν στο σπίτι της μητέρας του".

https://www.instagram.com/p/p

Η Μαντόνα τιμωρεί

Αυστηρή, η 58χρονη σταρ απαιτεί από τα παιδιά της να ακολουθούν τη μακροβιοτική διατροφή, απαγορεύει τα γλυκίσματα, τη σοκολάτα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το αλάτι και τα συντηρητικά. Απαγορεύει την τηλεόραση και τιμωρεί. Όταν τα παιδιά της παρατάνε πράγματα στο πάτωμα, τους τα παίρνει πίσω. Όταν μια δεκαετία πριν η Μαντόνα ρωτήθηκε γιατί επιβάλλει αυτή την τιμωρία στη Λούρδη απάντησε: "Πρέπει να κερδίσει πίσω τα ρούχα της τηρώντας κάποιους κανόνες, πρέπει να μάθει να μην είναι ακατάστατη. θα φοράει τα ίδια ρούχα κάθε μέρα στο σχολείο μέχρι να πάρει το μάθημα της".

https://www.instagram.com/p/p

Η Μαντόνα ξεφτιλίζει

"Όταν ο Ρόκο αποφάσισε το 2012 να συνοδέψει τη μητέρα του στην περιοδεία της MDNA το απόλαυσε πραγματικά. Κατά τη διάρκεια όμως της περιοδείας Rebel Heart η σχέση τους χάλασε" αναφέρει το δημοσίευμα της Post. "O 14χρονος γιος μου δεν εκτιμάει τίποτα από όσα έχω κατακτήσει, το μόνο που θέλει από μένα είναι να του μαγειρεύω" είχε πει η Τσικόνε στο Entertainment Weekly. Tην ίδια περίοδο η Μαντόνα έκανε μια σειρά από αναρτήσεις που ήταν ντροπιαστικές για τον έφηβο γιο της καθώς τον κορόιδευε για τα πορτοκαλί εσώρουχα του ή τον φωτογράφιζε με κοτσιδάκια στο κεφάλι με αστεϊσμούς για την εμφάνιση και συμπεριφορά του.

https://www.instagram.com/p/p

Σήμερα ο Γκάι Ρίτσι ζει τη δική του ζωή στη Βρετανία με τη σύζυγο του Jacqui Ainsley με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ο Ρόκο συνοδεύει τη μητέρα του στα 58α γενέθλια της και όλα μοιάζουν να περνάνε σε γαλήνια φάση στο σπιτικό της Τσικόνε που αποφάσισε να επιτεθεί ανοικτά στην οικογένεια Τραμπ. Μία διάσημη που έχει υποστηρίξει ανοικτά τη Χίλαρι Κλίντον δεν έχει και άλλη εναλλακτική. Με μια ανάρτηση της στο Instagram η Madonna σχολιάζει φωτογραφία που δείχνει τους γιους του Ντόναλντ Τραμπ, να ποζάρουν με ένα νεκρό ζώο από σαφάρι τους στην Αφρική.

"Πόσο μεγάλος μα*άκας (η λέξη της ήταν p*ssy) πρέπει να είσαι για να σκοτώσεις αυτό το ευγενές ζώο για την αναψυχή σου; Ρώτα τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και τον αδελφό του Έρικ" γράφει και συμπληρώνει "ένας ακόμη λόγος για να ψηφίσει κανείς την Χίλαρι".

madonna 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ