Λειτουργία στο παρεκκλήσι του νοσοκομείου τέλεσε ο πάπας Λέων: Ευχαρίστησε το προσωπικό
Ο Πάπας Λέων (φωτογραφία αρχείου)
APΤρεις ημέρες μετά την χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη ο πάπας Λέων στο νοσοκομείο «Αγκοστίνο Τζεμέλι», για αφαίρεση όζου από τον πνεύμονα, σήμερα τέλεσε λειτουργία στο παρεκκλήσι του δέκατου ορόφου της πολυκλινικής της Ρώμης.
Παράλληλα ο πάπας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου για την φροντίδα που του παρέχει.
Οι γιατροί τόνισαν οτι οι εξετάσεις αίματος και η ακτινογραφία θώρακος στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο ποντίφικας, επιβεβαίωσαν οτι η κατάστασή του βελτιώνεται διαρκώς.
Στο ιατρικό ανακοινωθέν υπογραμμίζεται, επίσης, ότι ο Λέων συνεχίζει τις ασκήσεις φυσιοθεραπείας και ότι κινείται και εργάζεται με απόλυτη αυτονομία.
Πηγές του Βατικανού, τέλος, ανέφεραν οτι ο Βορειοαμερικανός πάπας πρόκειται να πει, την Κυριακή, την καθιερωμένη προσευχή του Άντζελους.
Πυρκαγιά σε καλαμιώνες στην Δυτική Παραλία της Καλαμάτας - Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις
18:02
Επιπλέον 70 δισ. ζητά ο Ζελένσκι από την ΕΕ: «Είναι ένα ρεαλιστικό ποσό»
17:56
Σφοδρή αντιπαράθεση υπουργείου Εργασίας - ΠΑΣΟΚ μετά τις αναφορές για εμπαιγμό των συνταξιούχων
17:48
Νέο μέτωπο στον «πόλεμο» Ανδρουλάκη - Τσίπρα με φόντο τη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ
17:46