Πυροβολισμοί στη Φλόριντα κοντά σε Πανεπιστήμιο - Τραυματίστηκαν 11 άτομα, οι 6 ανήλικοι
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το Σάββατο (24/10) το βράδυ κοντά σε πανεπιστημιούπολη στη Φλόριντα, με αποτέλεσμα 11 άτομα να τραυματιστούν από σφαίρες, ανάμεσά τους και ανήλικοι.
Το επεισόδιο εκτυλίχτηκε κοντά στην πανεπιστημιούπολη του Agricultural & Mechanical University στη Φλόριντα.
Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται έξι ανήλικοι, εκ των οποίων και ένα παιδί 11 ετών, όπως και ένας φοιτητής, δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Λόρενς Ρεβέλ.
«Τουλάχιστον τρία από τα θύματα που χτυπήθηκαν από σφαίρες, υπέστησαν σοβαρά τραύματα, ενώ άλλα εννέα αναφέρθηκε πως βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση», σημείωσε η αστυνομία της Ταλαχάσι σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε.
Κατά τα πρώτα στοιχεία, ξέσπασε καυγάς πριν από τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με την αστυνομία, που δεν έκανε περισσότερες διευκρινίσεις.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας Λόρενς Ρέβελ τόνισε πως είναι «συγκλονιστικό» το ότι ανάμεσα στα θύματα ήταν παιδιά.
Η αστυνομία της Ταλαχάσι διευκρίνισε ότι διενεργείται έρευνα από εξειδικευμένη μονάδα αντιμετώπισης βίαιων εγκλημάτων.
Παύλος Μαρινάκης: «Δεν ζητάμε άδεια από την Τουρκία για να ασκήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα»
10:43
Τι αποκαλύπτει ο κυβερνήτης της Φρεγάτας «Κίμων» για τα πλεονεκτήματα των Belharra
10:23
Μητσοτάκης: Στις αναθεωρητικές διεκδικήσεις απαντάμε με ισχυρές συμμαχίες - Στόχος τα «μεγάλα ψάρια»
10:13
Basketgate: Στην Ευελπίδων Λιόλιος και Μαυραγάνης για να απολογηθούν για τα «στημένα» - Δείτε βίντεο
09:57