21 παράξενα όπλα που επιβάτες προσπάθησαν να περάσουν από αεροδρόμια
Ξίφη σαμουράι κρυμμένα σε μπαστούνια, εκρηκτικές ύλες τοποθετημένες σε γιλέκα, όπλα, ακόμη και ένα κράνος με καρφιά ήταν μερικά από τα επικίνδυνα ή παράξενα αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν στις αποσκευές επιβατών στα αμερικανικά αεροδρόμια.
Η υπηρεσία ασφάλειας των μεταφορών (TSA) ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από επικίνδυνα αντικείμενα που βρέθηκαν στην κατοχή ή τις αποσκευές πολιτών που ταξίδευαν. Μια ξεχωριστή κατηγορία αποτελούν τα στιλέτα, οι σπάθες, τα ξίφη, οι ματσέτες και τα μαχαίρια.
Οι υπηρεσίες ασφαλείας βρήκαν πολλά μπαστούνια-σπαθιά, ένα στιλέτο-τσατσάρα αλλά και το περιβόητο στιλέτο-πιστωτική κάρτα.
Μιλώντας στην Washington Post, ο Bob Burns, ο οποίος διευθύνει το λογαριασμό Instagram, δήλωσε: «Ήξερα ότι ο λογαριασμός θα γινόταν δημοφιλής και ότι θα είχαμε μια ατελείωτες φωτογραφίες».
Σύνταξη στα 67 έτη και στη Βρετανία - «Φουκώνει» τον προϋλογισμό κατά 10 δισ. λίρες
22:17
Reuters: Επανεκκίνηση με ανασχηματισμό σχεδιάζει ο Τραμπ εν μέσω πιέσεων από τον πολέμο με το Ιράν
22:05
Αντιπολεμική διαδήλωση στο Τελ Αβίβ: «Τέλος σε έναν πόλεμο χωρίς τέλος» (vid&pics)
21:53
Στους 365 οι Αμερικανοί στρατιωτικοί που τραυματίστηκαν στον πόλεμο του Ιράν
21:42