ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομικοί πυροβολούν μαθητή που κρατά μαχαίρι στη Νεβάδα (Vid)

Αστυνομικοί πυροβολούν μαθητή που κρατά μαχαίρι στη Νεβάδα (Vid)
Twitter

Πανικός επικράτησε στο γυμνάσιο R. Hug της πόλης Remo στην Νεβάδα των ΗΠΑ όταν ένας 14χρονος μαθητής έβγαλε ξαφνικά μαχαίρι και άρχισε να επιτύθετε σε συμμαθητές του. Βλέποντας οι καθηγητές ότι η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου κάλεσαν τις αρχές.

 

Φτάνοντας αντίκρισαν τον νεαρό Logan Clark σε αμόκ, να απειλεί τους συμμαθητές του, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί και τον παρακολουθούσαν τρομαγμένοι.

Ξαφνικά οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν το παιδί μπροστά στα μάτια των συμμαθητών του. Αρχικά, οι Αρχές αρνήθηκαν ότι πυροβόλησαν εναντίον του μαθητή, ωστόσο αργότερα ο διευθυντή Δημόσιας Ασφάλειας James Wrigh αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, καθώς ο 14χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το συγκλονιστικό βίντεο που διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκινά δείχνοντας πολλούς μαθητές να προσπαθούν να αποφύγουν τον Wrigh. Η φωνή ενός ανθρώπου ακούγεται ξεκάθαρα να φωνάζει, «κάντε πίσω, κάντε πίσω».

Στο βίντεο ακούγεται ο ήχος ενός πυροβολισμού και ακολουθούν τα έντρομα ουρλιαχτά παιδιών. Η κάμερα χαμηλώνει και στη συνέχεια εστιάζει στο αγόρι με τη μπλε μπλούζα που πλέον βρίσκεται στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο.

Ο 14χρονος είχε διαπληκτιστεί με συμμαθητή του έξω από τη βιβλιοθήκη και στη συνέχεια τον είχε τραυματίσει.

«Μόλις η απειλή σταμάτησε, ο αστυνομικός άρχισε αμέσως να παρέχει ιατρική βοήθεια στον μαθητή μέχρι να φτάσει επείγουσα ιατρική βοήθεια», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ