Ν.Υόρκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω απειλής για βόμβα
Ένα αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Lufthansa που ξεκίνησε από το Τέξας για τη Γερμανία έκανε εκτροπή της πορείας του και προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης χθες βράδυ μετά από τηλεφώνημα στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας για τοποθέτηση βόμβας, είπαν αξιωματούχοι της εταιρείας.
Η πτήση 441 στη Φραγκφούρτη από το Χιούστον προσγειώθηκε ομαλά και οδηγήθηκε σε μια απόμακρη περιοχή του Διεθνούς Αεροδρομίου Τζον Φ. Κένεντι γύρω στις 8:30 μ.μ. τοπικής ώρας (3:30 π.μ. σήμερα, ώρα Ελλάδας), είπε ο Στιβ Κόλμαν, εκπρόσωπος της Λιμενικής Αρχής της Νέας Υόρκης και του Νιού Τζέρσεϋ.
Ο Κόλμαν είπε ότι οι 530 επιβαίνοντες βρίσκονταν στο στάδιο απομάκρυνσης από το αεροσκάφος, και ότι δεν είχαν αναφερθεί τραυματισμοί. Το αεροπλάνο, δήλωσε, θα ερευνηθεί ενώ οι υπηρεσίες του αεροδρομίου δεν έχουν επηρεαστεί.
SPONSORED
Ριαμπκόφ: Αυξάνονται oι κίνδυνοι μιας απ' ευθείας σύγκρουσης Ρωσίας-ΝΑΤΟ
13:33
«Αέρας» Χόλιγουντ στη Μύκονο: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το «Emily in Paris»
13:25
Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, οδηγοί και βοηθοί ασθενοφόρων διασωστών
13:19
Πολυκατοικία κατέρρευσε στη Γερμανία έπειτα από έκρηξη - Αγνοούνται δύο γυναίκες και ένας άντρας
13:14