Δολοφονία πρέσβη Άγκυρα: «Καλά στην υγεία τους οι τραυματίες», δηλώνει ο Σ. Σοϊλού
Ως περιστατικό που «προκαλεί μεγάλη θλίψη στην Τουρκία» χαρακτήρισε τη δολοφονία του Αντρέι Καρλόφ ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο πρακτορείο Reuters, ο Σοϊλού επιβεβαίωσε επίσης σε δηλώσεις του ότι ο δολοφόνος του Καρλόφ, Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς, ήταν αστυνομικός και εργαζόταν στις μονάδες επιβολής της τάξης.
Τόνισε, δε, ότι οι τραυματίες από τους πυροβολισμούς στη γκαλερί στην Άγκυρα είναι τρεις. Ο ένας έχει ήδη πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ κανείς από τους άλλους δεν κινδυνεύει.
Όπως, τέλος, αναφέρεται στο CNN Turk, οι τουρκικές Αρχές έχουν ήδη συλλάβει και κρατούν την αδελφή και τη μητέρα του δράστη.
CULTURE
Κλίμα συγκίνησης στην κηδεία του Λάκη Χαλκιά - Πλήθος κόσμου στο Α' Νεκροταφείο
12:11
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Υπεβλήθη το αίτημα ενεργοποίησης της ρήτρας διαφυγής για την ενέργεια - Επενδύσεις 1 δισ. ως το 2028
12:00
ΕΛΛΑΔΑ
Ο μητρικός θηλασμός: Η πρώτη επένδυση στην υγεία του παιδιού
11:50
ΕΛΛΑΔΑ
Η Αττική αποκτά «Παρατηρητήριο Έργων» - Πώς θα μπορούν οι πολίτες να ελέγχουν τις παρεμβάσεις
11:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ