Προσποιήθηκε ότι θέλει να τη βοηθήσει και της έκλεψε το αυτοκίνητο (vid)
Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία του Sussex στη Μεγάλη Βρετανία το βίντεο από την κλοπή του αυτοκινήτου μιας 72χρονης έξω από σούπερ μάρκετ στην πόλη Heathfield.
Στο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας που φοράει ένα φούτερ με κουκούλα, να πλησιάζει το αυτοκίνητο το οποίο οδηγάει η ηλικιωμένη και να της δείχνει ότι το όχημά της έχει μια «διαρροή».
Η 72χρονη κάνει το λάθος να βγει από το αμάξι της αφήνοντας τα κλειδιά πάνω στη μίζα. Το λάθος αυτό φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε ο άνδρας. Έκατσε στη θέση του οδηγού και μετά από μερικά δευτερόλεπτα έφυγε.
Η 72χρονη προσπάθησε να τον σταματήσει βάζοντας το σώμα της μπροστά στο αυτοκίνητο. Αυτός όμως δεν πτοείται και μετά από μια μανούβρα, φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.
ΕΛΛΑΔΑ
Σέρρες: Απόπειρα απόδρασης από τρεις Αιγύπτιους στην κλειστή δομή Σιντικής
20:48
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πρωτιά για ΝΔ, σταθερά δεύτερος ο Τσίπρας, πτώση της Καρυστιανού
20:47
ΕΛΛΑΔΑ
Βίντεο από τη φωτιά στη Θεσσαλονίκη με τους δύο νεκρούς - Πιθανόν να ξεκίνησε από αναμμένο τσιγάρο
20:43
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά στη Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης: Στην κατάσβεση και εναέρια μέσα
20:34
ΚΟΣΜΟΣ