Κωνσταντινούπολη: Ο Ολυμπιακός είχε γιορτάσει στο κλαμπ Reina
Στο κλαμπ Reina είχε γιορτάσει την κατάκτηση της Ευρωλίγκας του 2012, μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό της Κωνσταντινούπολη η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.
Το Reina βρίσκεται ακριβώς πάνω στο Βόσπορο, στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης, κάτω από την γέφυρα.
Το κλαμπ άνοιξε τις πόρτες πριν μερικά χρόνια και θεωρείται ως hot-spot στην Κωνσταντινούπολη. Είναι το μέρος, το οποίο προτιμά για τη διασκέδασή της η υψηλή κοινωνία της Πόλης και ένα από τα σημεία αναφοράς στη νυχτερινή διασκέδαση της Τουρκίας.
Tα μέτρα ασφαλείας στο συγκεκριμένο κλαμπ, πάντα ήταν δρακόντεια εξαιτίας των πολλών προσωπικοτήτων που κατά καιρούς φιλοξενούσε.
Υπολογίζεται ότι περίπου 500 με 600 άτομα βρίσκονταν στο κλαμπ, Τούρκοι αλλά και πολίτες άλλων χωρών. Ο τελευταίος τραγικός απολογισμός κάνει λόγο για 39 νεκρούς, εκ των οποίων, όπως δήλωσε ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, 21 έχουν αναγνωριστεί. Επίσης 69 έχουν τραυματιστεί, οι τέσσερις νοσηλεύονται σοβαρά.
SPONSORED
Αρκετοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Λίβανο σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή
14:09
ΚΚΕ για ουκρανικό drone στη Λευκάδα: Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις
13:57
ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για παράσυρση 24χρονης: Eπιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο σε σημείο χωρίς διάβαση
13:46
Ιράν: Η Τεχεράνη κατηγορεί τη ΔΟΑΕ για πολιτικοποίηση της εποπτείας του πυρηνικού της προγράμματος
13:29