Ο Ντ. Τραμπ θα ενημερωθεί για τις κυβερνοεπιθέσεις στις αμερικανικές εκλογές
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου, θα ενημερωθεί από τις μυστικές υπηρεσίες για τους ισχυρισμούς περί της παρεμβολής της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές στις 8 Νοεμβρίου.
"Η ενημέρωση για τη δήθεν ρωσική κυβερνοεπίθεση αναβάλλεται για την Παρασκευή, ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να συγκεντρωθούν πειστικά στοιχεία. Πολύ παράξενο", είπε σε μήνυμά του στο Twitter.
Ο Τραμπ, ο οποίος έχει εκφράσει αμφιβολίες για το πόρισμα των μυστικών υπηρεσιών ότι η Ρωσία παραβίασε υπολογιστές του Δημοκρατικού Κόμματος, είχε δηλώσει το Σαββατοκύριακο ότι θα συζητήσει τους ισχυρισμούς περί κυβερνοεπίθεση την Τρίτη ή Τετάρτη. Δεν αναφέρθηκε στο θέμα χθες.
Μεταξύ άλλων, δήλωσε χθες επίσης στο Twitter ότι θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 11 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη.
Θα είναι η πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του στις εκλογές, εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του στις 20 Ιανουαρίου.
Κέιτ Μπλάνσετ και Νίνα Χος: Μαζί στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου του Λονδίνου με το «Electra/Persona»
20:17
Σαλαμίνα: Στους 571 οι απεγκλωβισμένοι από Σατερλί και Κολώνες
20:09
Φωτιά Χαλκιδική: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στις περιοχές του Δήμου Κασσάνδρας
20:05
Κικίλιας για Σαλαμίνα: Με επτά σκάφη του Λιμενικού η απομάκρυνση πολιτών δια θαλάσσης
19:52