Τον λίντσαραν γιατί έμοιαζε με τον δράστη της επίθεσης στο κλαμπ Ρέινα (vid)
Επίθεση από εκεί που δεν το περίμενε δέχθηκε ένας τούρκος πολίτης ο οποίος έχει την ατυχία να μοιάζει φυσιογνωμικά με τον μακελάρη της πρωτοχρονιάτικης επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Ρέινα», στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα cumhuriyet, ένας πολίτης ο οποίος είδε τον άτυχο σωσία του μακελάρη φώναξε «αυτός είναι ο δράστης του Ρέινα» και μέσα σε δευτερόλεπτα, πλήθος κόσμου τον περικύκλωσε και άρχισε να τον χτυπά.
Το θύμα συνελήφθη, μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα και όταν αποδείχθηκε ότι επρόκειτο απλώς για ομοιότητα με τον δράστη της πολύνεκρης επίθεσης, αφέθηκε ελεύθερο.
Reina saldırganına benziyor diye komalık ettiler από cumhuriyet
ΕΛΛΑΔΑ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται νέες συλλήψεις για παράνομες επιδοτήσεις - Εκατ. ευρώ από εικονικές μισθώσεις (vid)
22:05
ΕΛΛΑΔΑ
ΕΛΑΣ: Πού οφείλονται τα τροχαία ατυχήματα - Η «πρωταθλήτρια» παράβαση στην Αττική
21:55
ΚΟΣΜΟΣ
Υπερβολική δόση ναρκωτικών η πιθανή αιτία θανάτου της κόρης του Τόμι Λι Τζόουνς (vid)
21:44
ΚΟΣΜΟΣ
Γιατί το εδαφικό παραμένει το μεγάλο «αγκάθι» μετά από τέσσερα χρόνια πολέμου στην Ουκρανία
21:32
ΣΠΟΡ