Υπηρεσία πληροφοριών εμπλέκεται στο μακελειό στο Reina
Την πεποίθηση πως η αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης τη νύχτα της αλλαγής του χρόνου, πραγματοποιήθηκε με την ανάμιξη και μιας υπηρεσίας πληροφοριών, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης.
Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο A Haber, ο Νουμάν Κουρτουλμούς, υποστήριξε πως η επίθεση στο Reina έγινε με επαγγελματικό τρόπο.
«Φαίνεται πως η επίθεση στο Reina δεν ήταν απλώς η ενέργεια μιας τρομοκρατικής οργάνωσης, αλλά [σε αυτήν] είχε αναμιχθεί και μια υπηρεσία πληροφοριών. Ήταν εξαιρετικά προετοιμασμένη και οργανωμένη ενέργεια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης.
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, κατά την οποία σκοτώθηκαν 39 άνθρωποι, λέγοντας ότι πραγματοποιήθηκε σε αντίποινα για τη στρατιωτική ανάμιξη της Τουρκίας στη Συρία.
Κατρίνης στο CNN Greece: Να στείλουμε τη Νέα Δημοκρατία στην αντιπολίτευση
19:02
Liveblog: Ο Τραμπ ακυρώνει το ταξίδι Γουίτκοφ - Κούσνερ στο Πακιστάν - Αποχώρησε ο Αραγτσί από το Πακιστάν
18:57
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα - Η αναχώρηση από το «Ελ. Βενιζέλος» για το Παρίσι
18:51
Κατσαφάδος στο CNN Greece: Με μεγαλύτερη ταχύτητα οι αποζημιώσεις για τις φυσικές καταστροφές
18:42