Μακελειό στο Ορλάντο: Συνελήφθη η σύζυγος του δράστη
Τη σύζυγο του ενόπλου που το καλοκαίρι του 2016 σκότωσε 49 άτομα μέσα σε ένα κλαμπ στο Ορλάντο των ΗΠΑ συνέλαβαν οι αμερικανικές Αρχές, όπως ανακοίνωσε η υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας, Λορέτα Λιντς.
Η σύζυγος του Όμαρ Ματίν συνελήφθη στο σπίτι της, στα περίχωρα του Σαν Φρανσίσκο, ανέφεραν οι New York Times επικαλούμενοι έναν μη κατονομαζόμενο αξιωματούχο των υπηρεσιών επιβολής του νόμου.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ABC News, που επικαλείται την ομοσπονδιακή αστυνομία και έναν δικηγόρο η Νουρ Σαλμάν κατηγορείται για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης και για συνέργεια στην απόπειρα παροχής υλικής υποστήριξης σε ξένη τρομοκρατική οργάνωση.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, η Σαλμάν, η οποία ανακρίθηκε πολλές φορές μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο σύζυγός της στο κλαμπ Pulse, θα οδηγηθεί αύριο Τρίτη ενώπιον δικαστή και κατόπιν θα εκδοθεί στην Τάμπα της Φλόριντας.
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Πότε θα ενημερωθούν οι επιτυχόντες - Βήμα προς βήμα η διαδικασία
05:00
Προστασία πρώτης κατοικίας: Από πότε ισχύει η νέα ρύθμιση και τι προβλέπει
04:04
Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης: Πότε ολοκληρώνονται οι εγγραφές στις 30 σχολές
03:00
Ακίνητα και ΦΠΑ: Τι αλλάζει με τη διπλή παρέμβαση και ποιοι ωφελούνται
02:00