ΚΟΣΜΟΣ

Ορκωμοσία Τραμπ: Η πρώτη «γκάφα» στον λογαριασμό του @potus

Ορκωμοσία Τραμπ: Η πρώτη «γκάφα» στον λογαριασμό του @potus
REUTERS/Win McNamee

Ο επίσημος λογαριασμός του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών στο Twitter, περιήλθε στα χέρια του Ντόναλντ Τραμπ αμέσως μετά την ορκωμοσία του, όπως είναι το καθιερωμένο. 

Ο λογαριασμός @potus πλέον ανήκει και δικαιωματικά στον 45ο. Δεν έχει κανένα tweet μέχρι στιγμής καθώς ο Τραμπ είναι ακόμα απασχολημένος για να διαχειριστεί τον λογαριασμό, ωστόσο στην αλλαγή φωτογραφιών, έγινε ένα μικρό λάθος, που τα «τσακάλια» του κοινωνικού δικτύου εντόπισαν και πρόλαβαν να αποτυπώσουν.

Οι αμερικανικές σημαίες στο φόντο και το πλήθος κόσμου που είναι συγκεντρωμένο, δεν ήταν από την σημερινή ορκωμοσία του Τραμπ, αλλά από το... 2009! Γεγονός που σημαίνει ότι ήταν από την τελετή του Ομπάμα.

Capture copy copy copy copy

Φυσικά γρήγορα οι διαχειριστές και επικοινωνιολόγοι του νέο πλανητάρχη αντιλήφθηκαν το λάθος και έσπευσαν να το διορθώσουν, αλλά σίγουρα είναι ένα γεγονός που δεν θα ξεχαστεί σήμερα.

Capture copy copy copy

Για την ιστορία, ο Μπάρακ Ομπάμα έχει νέο λογαριασμό στο Twitter, ή μάλλον καλύτερα έχει διατηρήσει όλα τα tweet και τις φωτογραφίες απλά αντί για @potus, είναι @potus 44.

Capture copy copy copy copy copy copy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ