Τρεις συλλήψεις για τον βιασμό γυναίκας που μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook
Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στη Σουηδία, καθώς θεωρούνται ύποπτοι ότι βίασαν μια γυναίκα σε μια επίθεση η οποία μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση στο Facebook, έγινε γνωστό από την αστυνομία.
Ο βιασμός της γυναίκας από τα μέλη μιας συμμορίας, όπως όλα δείχνουν, διαπράχθηκε την Κυριακή στην Ουψάλα, που βρίσκεται σε απόσταση μιας ώρας βόρεια της πρωτεύουσας Στοκχόλμης και προκάλεσε σοκ στην χώρα.
«Ο βιασμός μεταδόθηκε ζωντανά σε μια ομάδα στο Facebook» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.
Πολλοί χρήστες που έγιναν μάρτυρες των σοκαριστικών εικόνων κατήγγειλαν τον βιασμό, σύμφωνα με τις αρχές. Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε ένα διαμέρισμα στην πόλη και έθεσε υπό κράτηση τους τρεις άνδρες που έχουν γεννηθεί μεταξύ 1992 έως 1998. Βρήκαν επίσης μία γυναίκα.
Το θύμα έχει γεννηθεί το 1986, γνωστοποίησε η αστυνομία.
Τοπικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι το βίντεο αποσύρθηκε και η αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε πρόσωπο που έχει στην κατοχή του το οπτικό υλικό να το παραδώσει.
ΚΚΕ: Να απαντήσει η κυβέρνηση εάν η Γαλλία έστειλε ρηματική διακοίνωση στην Τουρκία
16:35
Τραμπ για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: «Η Αμερική έκανε ένα τεράστιο βήμα πίσω στην Ιστορία»
16:25
Θεσσαλονίκη: Νεκρή 29χρονη έπειτα από πτώση από μπαλκόνι πέμπτου ορόφου
16:15
Σερβία: Αμυνα και εξοπλιστικά στο επίκεντρο του κυβερνητικού σχεδιασμού της «Φοιτητικής Λίστας»
16:04