Αγόρασε κουτί σοκολάτας και βρήκε μέσα 250 γραμμάρια κοκαΐνης
Διακόσια πενήντα γραμμάρια κοκαΐνης, μέσα σε ένα κουτί σκόνης σοκολάτας, βρήκε ένας άνδρας στη Σαραγόσα της Ισπανίας.
Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, αγόρασε το κουτί σε ένα σουπερ μάρκετ.
Επιστρέφοντας στο σπίτι του και αφού το άνοιξε, βρήκε την κοκαΐνη μέσα σε ένα σακουλάκι που είχε τοποθετηθεί ανάμεσα στη σκόνη σοκολάτας.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Heraldo de Aragón, όταν ο άνδρας αντιλήφθηκε ότι μέσα στο κουτί δε βρισκόταν μόνο σοκολάτα αλλά και ένα σακουλάκι με λευκή σκόνη πήγε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να το παραδώσει στις αρχές.
Η αστυνομία αφού έκανε αναλύσεις, επιβεβαίωσε ότι η άσπρη σκόνη μέσα στο σακουλάκι ήταν κοκαΐνη αξίας 13.000 Ευρώ.
Τα δυο κατασχεθέντα πειστήρια στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Παράλληλα οι αρχές εξετάζουν τις εικόνες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας του σούπερ μάρκετ για να βρεθεί αυτός που τοποθέτησε την κοκαΐνη μέσα στο κουτί.
SPONSORED
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (18 Μαΐου)
06:30
Σπίτι μου ΙΙ: «Ανακούφιση» για τα Στεγαστικά Δάνεια μέσω της Αναπτυξιακής Τράπεζας
06:00
«Νταντάδες της Γειτονιάς»: Πώς γίνεται η εγγραφή - Αυστηρά κριτήρια ασφάλειας
05:00
Πότε σταματούν οι εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
04:00